pak jouw droom videoreeks

Laat hier je e-mail  adres achter en ontvang exclusieve video’s, laat je inspireren zodat je steeds een stapje dichter bij je droom doel komt.

pak jouw droom

“Na hard (maar vanuit het hart) werken, komt nu alles écht samen. Met mijn onderneming Sasha Lara lanceer ik op 2 juni 2022 de collectie voor ambitieuze, ondernemende vrouwen. 

Aan deze collectie heb ik 1,5 jaar met aandacht en passie gewerkt met het Sasha Lara team in Nepal. Het lanceringsevent zal op een magische plek midden in de natuur plaatsvinden, op landgoed Orangerie Elswout in Overveen. Deze plek heb ik uitgekozen omdat ik vrouwen wil verbinden, de natuur versterkt deze verbintenis en waar creatiekracht tot bloei komt. Mijn purpose om vrouwen écht bij elkaar te brengen was hoger dan mijn doel om een lancering neer te zetten, waar het alleen draait om een fashionshow. Een Sasha Lara pak draait niet om mode, maar om een verhaal, een verhaal dat verteld moet worden. Dit gevoel wil ik laten ervaren op ons live event, waarbij verhalen samen komen. Ook jouw verhaal telt. Ik ontmoet je graag op 2 juni ’22!”