storytelling
jouw verhaal is uniek

BRANDING

“Ik vertaal jouw unieke persoonlijkheid en verhaal naar indrukwekkende beelden”.

– Sascha

Sexy en elegante fotoshoot met model aan het strand van Bloemendaal in Nederland
storytelling
jouw verhaal is uniek

OUR services

storytelling

Beleef een fotoshoot met Sasha Lara. Storytelling is haar passie en Sascha vertaalt jouw unieke persoonlijkheid en verhaal naar indrukwekkende beelden die jouw zelfvertrouwen een boost geven. Ze zet je in jouw kracht en laat je stralen voor de camera, want je mag er zijn. Je bent goed genoeg en mag gezien worden. Geniet van deze unieke ervaring en speciale shoot die je jezelf gunt.

Storytelling portret

Storytelling Reportage

Video portret

Koosje Janssen
Koosje Janssen
Lees verder
Sascha is een ambitieus videograaf die heel goed weet wat ze wil en wat ze mooi vindt. Het is erg fijn werken met iemand die precies weet wat er moet gebeuren om jouw als vrouwelijke onderneemster goed uit de verf te laten komen. Niet eindeloos blijven proberen maar de tijd zo efficiënt mogelijk gebruiken. Wat een fantastisch eindresultaat de video is zo oprecht en mooi geworden dat ik niet kan wachten om dit met mijn potentiële klanten te delen.
Lisa Heusden
Lisa Heusden
Lees verder
In augustus heb ik mee gedaan met de Sascha Summer Shoot. Op een hele gave locatie op het strand hebben we prachtige foto’s gemaakt. De dag erna had ik meteen mijn foto’s al! Super fijn, want ik ben altijd zo nieuwsgierig en ik hoefde dus niet lang te wachten. Ik ben super blij met het eindresultaat. Deze foto’s kan ik goed gebruiken op mijn website en mijn socials. Ik zou Sascha zeker aanraden om mooie foto’s van jou te laten maken!
Shana Cabus
Shana Cabus
Lees verder
Tijdens de shoot met Sascha voelde ik me meteen op mijn gemak. Ze zorgt ervoor dat je meteen jezelf kan zijn en slaagt er dan ook in om je heel spontaan op foto te zetten. Naast het feit dat de shoot gewoon een hele leuke ervaring was, ben ik ook echt heel blij met het resultaat. De foto’s tonen mij precies zoals ik ben! Als ondernemer kan ik deze foto’s perfect gebruiken voor mijn social media en website, Sascha heeft helemaal begrepen wat ik met mijn onderneming wil uitstralen en dit perfect op beeld gezet. Ik kreeg de beelden ook erg snel én ik kreeg er heel veel, wat haar toch onderscheid van vele andere fotografen. Ik boek zeker in de toekomst nog een shoot!
Wanda van Arkelen
Wanda van Arkelen
Lees verder
Ik heb meegedaan aan de Sasha Summer Shoot waar Sasha op een hele mooie locatie in een relatief korte tijd fatastische foto's heeft gemaakt. Ze had hele goede ideeën maar stond ook open voor eigen inbreng. Kortom ik was super blij met het geweldige eindresultaat! Mocht je dus mooie foto's willen laten maken dan kan ik Sasha zeker aanbevelen!
Arina van Londen
Arina van Londen
Lees verder
Profielfoto van arinavanlonden Een paar weken geleden had ik een shoot met Sasha voor mijn bedrijf. Ik sta niet vaak voor de camera, maar Sasha liet me helemaal op mij gemak voelen. De shoot was erg leuk en afwisselend. Na afloop waren de foto’s snel geleverd en die waren super geworden! Met behulp van Sasha heb ik nu echt top foto’s die ik voor mijn bedrijf kan inzetten 🤩
Saskia Zwaard
Saskia Zwaard
Lees verder
De fotoshoot met Sascha op het strand was fantastisch! Sascha is super praktisch en creatief. Ze weet de juiste hoeken te pakken en elke foto is gewoon raak. Zelfs met de extreem harde wind, regen en een klein zonnetje, wist ze prachtige foto's te maken. Heel erg bedankt!
Femke Ditmars
Femke Ditmars
Lees verder
Sasha maakte tijdens een Sasha Summer Shoot hele toffe foto's voor mijn website en social media. Sasha is professioneel, enthousiast, creatief en superrelaxed. Ik voelde me heel erg op mijn gemak en ben erg blij met het eindresultaat!
Jane
Jane
Lees verder
Ontzettend blij met de foto's van Sascha! Ik ben altijd wat awkward tijdens een fotoshoot. Daarom doe ik eigenlijk nooit een professionele shoot. Maar Sascha stelde mij op me gemak en heeft met haar camera een weerspiegeling van wie ik ben op dit moment weten vast te leggen. Precies zoals ik graag wilde!
Saskia Huizer
Saskia Huizer
Lees verder
Recent heb ik een fotoshoot gehad bij Sasha. Ondanks dat ik mij bij de meeste fotoshoots niet altijd heel comfortabel voel, was dat nu helemaal niet het geval. Ik voelde mij meteen bij Sasha op mijn gemak en dat uit zich ook in prachtige foto’s waar ik ontspannen op sta. En dit komt natuurlijk ook door de fantastische beelden die Sasha kan schieten. Sasha dank je wel voor de mooie foto’s. Je bent een persoon die meedenkt in mij en mijn bedrijf.
Alina Nordling
Alina Nordling
Lees verder
I loved working with Sasha! She is really professional, effective and has a great eye for photography. I'm glad I found her for our brand shoot with Depois. The results of the video and photos exceeded our expectations. Strongly recommend!
Danniek Oberije
Danniek Oberije@username
Lees verder
"Als je op zoek bent naar een regelrechte topper, dan ben je bij Sascha aan het juiste adres! Via social media kwam ik bij haar terecht en besloot ik om een Summer Shoot te boeken. Sascha zorgt ervoor dat je je snel op je gemak voelt en dat het shooten zeker ook de fun-factor heeft. Om dan nog niet over het resultaat te spreken.. Wat zijn de foto's prachtig geworden! Mooier dan dat ik ze me zelf ooit had kunnen voorstellen! Sascha, nogmaals heel erg bedankt voor deze mooie ervaring!
Previous
Next
Portret fotografie door Sascha Brolman op het strand van Zandvoort aan zee

Storytelling portret

€349,-

excl. BTW

story yourself

Model draagt een hoed aan het strand, beach fotografie

Storytelling reportage

€899,-

excl. BTW

Lifestyle fotografie photography cursus workshop
Koosje Janssen model voor Sasha Lara, prachtige portret fotografie tijdens de zonsondergang

Video portret

€1899,-

excl. BTW

PORTFOLIO
I M P R E S S I E
fotobranding voor de brand Sasha Lara
Branding fotografie in Amsterdam
Zeer bijzondere prachtige foto van model met hand tegen de zon.
Fashion fotograaf maakt sexy vrouwelijke elegante foto van model op het strand
Fashion fotograaf maakt sexy vrouwelijke elegante foto van model op het strand
Portret fotografie door Sascha Brolman
Portret fotografie door Sascha Brolman
Portret fotografie door Sascha Brolman op het strand van Zandvoort aan zee
Koosje Janssen model voor Sasha Lara, prachtige portret fotografie tijdens de zonsondergang
Vrouwelijk model Zoe model voor kledingmerk. Fotoshoot bij Atelier Oost
Vrouwelijk model Zoe model voor kledingmerk. Studio Fotoshoot bij Atelier Oost
Fotoshoot bij natuurhuisje van T Heide huisje in Den Bosch. Fotografie over mind, body en food.
Studio fotografie met twee modellen in Studio Atelier Oost
Sexy man zonder shirt geposeert in de studio van Studio Atelier Oost
L"Atelier mannen shoot branding fotografie voor pakken merk
Kooszorgenloos voor de lens van Sasha Lara production
Videoportret van Koosje. Het is een branded video shoot waarbij ze haar passie en verhaal verteld op beeld en in de camera
Prachtige beeld van Maja met zon in haar blauwe ogen, gaaf plaatje geschoten aan het strand van Bloemendaal
love shoot in de duinen
fashion fotografie door sasha lara production
fashion fotografie door sasha lara production met natuurlijk licht
Vrouwelijke ondernemer portret fotografie
Vrouwelijke ondernemer portret fotografie
Love shoot, liefde fotografie in de duinen in de zomer
bruiloft fotografie
bruiloft fotografie
bruiloft fotografie
branding fotoshoot zwart wit foto's
Portret fotografie voor LinkedIn Instagram voor vrouwelijke entrepreneurs
Sexy woman empowerment
lifestyle fotografie
Pak jouw droom
lifestyle fotografie
lifestyle fotografie
wedding fotografie photography
Woman entrepreneur, vrouwelijke ondernemer
Model in een coconut milk Sasha Lara pak aan in Amsterdam met een hoed van Old habits die hard
vrolijke happy spontane fotoshoot aan zee
Spontane shoot
Portret fotografie tijdens de zonsondergang
Model aan 't IJ in Amsterdam draagt een chique vrouwen pak van Sasha Lara
Spontane fotoshoot over je mind, body en food
Natuurlijk en pure shoot bij Sasha Lara productions
Lifestyle fotografie photography cursus workshop
Model in Maja pak in Amsterdam met een dames fiets met bloemen
Lifestyle fotografie photography cursus workshop
Het online programma

Ben je een ambitieus vrouw vol met ideeën en dromen, alleen weet je er geen grip op te krijgen. Heb je ambities om andere te inspireren met jouw creativiteit en talent? Wil je jouw dromen waar maken net zoals Sascha dat deed? In dit programma leert Sascha jouw dromen na te jagen, zodat je meer in jezelf gaat geloven en daardoor meer voor andere kan betekenen. 

Na de cursus ‘Ons pak, jouw droom’ succesvol te hebben afgerond krijg je van ons een kortingscode om jouw unieke Sasha Lara pak op maat te maken. Wij geloven in het geven van meer, waardoor je ook een kortingsbon mag geven aan jouw inspiratiebron. Met het dragen van dit pak zal je meer in je kracht gaan staan en is het tijd om jouw droom te realiseren en aan de wereld te laten zien. 

 

YOUR SUIT

YOUR DREAM

PORTFOLIO
INSTAGRAM ADS