Foto- en videoshoot

1249

Sascha legt in vijf stappen uit hoe ze te werk gaat

  1. Een week voorafgaand aan de shoot, plannen we een brainstorm in. Tijdens deze inspirerende videocall van 45 minuten werken we jouw ideeën, wensen en verwachtingen uit zodat we tijdens de shootdag weten naar welk eindresultaat we toewerken. Ik heb er zin in!
  2. We filmen op jouw gewenste locatie (mocht je mijn suggesties willen ontvangen dan hoor ik het graag).
  3.  We shooten een dagdeel (bestaande uit 6 uur).
  4. Na het aanleveren van de eerste opzet ontvang ik maximaal twee keer feedbackrondes de video definitief te maken.
Categorie:

Beschrijving

Fotoshoot: Beleef een fotoshoot met Sasha Lara. Storytelling is haar passie en Sascha vertaalt jouw unieke persoonlijkheid en verhaal naar indrukwekkende beelden die jouw zelfvertrouwen een boost geven. Ze zet je in jouw kracht en laat je stralen voor de camera, want je mag er zijn. Je bent goed genoeg en mag gezien worden. Geniet van deze unieke ervaring en speciale shoot die je jezelf gunt. Bijvoorbeeld om beter zichtbaar te worden met en voor jouw onderneming Met een shoot bij waardoor je de beelden voor online content kunt benutten. Het maakt niet uit of je al eerder voor de camera hebt gestaan of dat je nog helemaal geen ervaring hebt; Sascha haalt de powervrouw in je naar boven, waardoor je met trots het eindresultaat gaat bewonderen.

Videoportret: Een videoportret op jouw website en/of social media geven jouw business een boost. (Potentiële) klanten leren je nog beter kennen, in video kun je de beleving (nog beter) overbrengen en anderen enthousiasmeren op een verrassende manier. Sascha is de heldin die je zoekt als het gaat om het maken van unieke videoportretten. Storytelling is haar passie en dat voel je in elk portret! Sascha vertelt je graag op welke manier je jouw onderneming en verhaal het beste onder de aandacht kunt brengen via video. Alle ideeën en wensen kunnen we met elkaar bespreken om tot een indrukwekkend videoportret te komen.