JOUW PAK ONS

verhaal

Wist je dat het merk Sasha Lara is ontstaan toen we geld inzamelden voor kleine projecten in ontwikkelingslanden?

Video afspelen

ONTMOET SASCHA

Sascha –  founder van Sasha Lara – gaat een uitdaging nooit uit de weg. Van haar ideeën en plannen maakt zij graag werkelijkheid, waarbij ze anderen verrijkt, inspireert en vooruit helpt. Van kinderen op een school in Nepal die zij helpt aan een betere toekomst tot kleermakers die zij een veilige werkplek geeft, maar ook in eigen land waar Sascha vrouwen een boost aan vertrouwen geeft. Sascha zet ambitieuze vrouwen in hun kracht dankzij de stijlvolle vrouwen pakken die zij zelf ontwerpt. Ook heeft Sascha een passie voor storytelling, waarbij zij anderen laat stralen voor de camera.

WE

CREATE

IMPACT

ONZE MISSIE

Wij gaan de uitdaging aan om anderen te laten stralen vanuit vertrouwen en kracht om verder te komen dan waar zij nu staan. Je mag er zijn en je bent goed genoeg. Waar je ook woont, wie je ook bent en wat je ook doet. We creëren gelijke kansen voor iedereen in onze keten en maken het verschil om van de wereld een betere plek te maken.

Met onze collectie en diensten creëren we positieve impact. Of je bij ons voor de camera staat, onze pakken draagt of een Sasha Lara poster in je kantoor verwerkt; je herkent ons doordat we op een stijlvolle manier het vertrouwen in jezelf vergroten. We gunnen je dat je in jouw kracht mag staan en we versterken je graag in dit proces.

Sasha Lara is ontstaan vanuit de wens om gemeenschappen in Nepal te ondersteunen. Be the change. Samen maken we het verschil door te investeren in de sociale projecten die we vanuit Sasha Lara hebben opgezet. Momenteel bouwen we met elkaar een school in Nepal (het schooltje was getroffen door een aardbeving) waardoor we een kleurrijke toekomst geven aan de kinderen die weer in deze veilige omgeving mogen leren en spelen.

We zijn dankbaar dat we samen met jou mogen bijdragen aan de groei en ontwikkeling van deze kinderen.

Wist je dat we de helft van onze winst geven aan sociale projecten in Nepal? En dat Sascha – founder van Sasha Lara – de collectie vrouwen pakken zelf heeft ontworpen? Vanuit een passie voor storytelling, fotografie en videografie zet Sascha vrouwen in hun kracht voor de camera. Voel je welkom om contact op te nemen en te ontdekken hoe we samen kunnen werken. 

Model in Amsterdam met een Kimono pak aan voor Ambitieuze vrouwen.

ONS VERHAAL

Wist je dat het merk Sasha Lara is ontstaan toen we geld inzamelden voor kleine projecten in ontwikkelingslanden? In 2017 reisde Sascha door verschillende landen in Azië. Toen ze in Nepal een pak op maat liet maken, ontwierp ze het pak en zocht Sascha zelf een kleermaker op om na een paar dagen in haar eigen (handgemaakte) pak te stralen. Het voelde fantastisch; comfortabel, vrouwelijk én het gaf haar nog meer. Het pak gaf haar vertrouwen en kracht. De kracht om van haar dromen werkelijkheid te maken..

Na twee weken de Anna Purna te beklimmen, kreeg Sascha de kans om vrijwilligerswerk te doen op een school in de bergen van Nepal. De school waar zij werkte, was verwoest door een aardbeving in 2015. Sascha was erg onder de indruk toen ze zag in welke omstandigheden de kinderen leerden en speelden. Zodra ze in Nederland was, probeerde ze geld te verzamelen waarmee de school kon worden opgebouwd. En met succes! Begin 2021 bezocht Sascha de school opnieuw en maakte zij onderstaande video van de kinderen. De helft van onze winst gaat naar de toekomst van deze kinderen, waarmee we hun talenten en dromen verrijken.

Met haar ontworpen pak in Nepal vertrok Sascha niet veel later naar Marokko, waar ze een video en foto’s mocht maken voor het surfkamp waar haar vriend Puck werkte. In Marokko volgde ook een shoot met het pak en niet veel later deelde ze de beelden op social media. De hoeveelheid positieve reacties gaven haar de bevestiging om een eigen collectie pakken te ontwerpen voor ambitieuze vrouwen. De helft van de winst kon ze op deze manier aan de school in Nepal schenken.

Inmiddels heeft Sasha Lara in verschillende Nederlandse tijdschriften gestaan met haar pakken en is het merk niet meer weg te denken uit de modewereld. Naast de pakken ontwerpen we ook posters om jouw interieur te laten stralen. Ook kun je binnenkort voor de camera van Sascha stralen door een fotoshoot te boeken. Storytelling is een grote passie van Sascha, waardoor je mag genieten van indrukwekkende beelden die jouw verhaal vertellen.

2018 - 2019 - 2021
De indrukwekkende reizen naar Nepal
Video afspelen over Sascha Brolman in Nepal met de school kinderen in het schooltje waar het geld naar toe gaat van de opbrengst van een pak op maat

 

In 2018 begon mijn eerste avontuur in Nepal, tijdens deze reis maakte ik voor het eerst kennis met de kinderen. Ik gaf de kinderen Engelse les op het schooltje dat verwoest was door de aardbeving.

In 2019 ging ik voor de tweede keer naar Nepal. Dit keer niet als backpacker maar als ondernemer. Ik heb binnen drie maanden de eerste pakken collectie waar gemaakt. 

In 2021 mocht ik ervaren om voor de derde keer in Nepal te zijn. Hier heb ik mijn droom collectie neergezet binnen 4 weken. De terugkeer naar de kinderen was bijzonder en emotioneel.

ONS TEAM
ontmoet ons team

Sascha Brolman

Founder

Het is mijn passie om ambitieuze vrouwen in hun kracht dankzij te zetten de stijlvolle vrouwen pakken die ik zelf ontwerp. Ook heb ik een passie voor storytelling, waarbij ik anderen wil laten stralen voor de camera.

Puck Blokland

Puck Blokland

Senior project

Werken voor Sasha Lara is iets wat ik écht vanuit mijn hart doe. Ik heb vanaf dag 1 gezien hoe Sascha dit inspirerende concept heeft opgezet en ben altijd enorm trots op haar geweest. Deel mogen uitmaken van team Sasha Lara is dan ook iets waar ik onzettend blij mee ben. Samen werken we aan een prachtige missie en dat doen we vol passie. We inspireren, steunen en motiveren elkaar en blijven groeien als een team door constant te leren van elkaar.

Dagmar Verhoeven By dagmar valerie

Dagmar Verhoeven

Marketeer & Tekstschrijver

Ik voel mij vereerd dat ik het team van Sasha Lara mag versterken. Sascha maakt de wereld zoveel mooier en ik ben dankbaar dat ik haar mag ondersteunen op het gebied van marketing en tekst. Sascha heeft ontzettend veel talent waarmee zij anderen verrijkt.

Maja Elders

Maja Elders

Designer

Sascha is echt een power woman, die haar hart en dromen najaagt. Samen werken met Sascha geeft mij daarom altijd enorm veel inspiratie en energie. Het is super bijzonder om een deel te mogen zijn van Sasha Lara en om samen te groeien, leren en ontwikkelen.

Esmee Rezvani

Esmee Rezvani

Webdesigner

Het is een eer om voor Sasha Lara te mogen werken. Sascha’s creativiteit werkt aanstekelijk en ik kan kan super veel leren van haar ondernemerschap!

Bhumika Nepal manager

Bumita

Kwaliteitsmanager

Ik vind het leuk en bijzonder om voor Sasha Lara te mogen werken. Ik ben blij om op deze manier een steentje bij te dragen aan het land waar ik woon, Nepal.

ONZE MAKERS

Samen maken we het verschil en creëren we impact. We staan voor je klaar om je de kleding van de beste kwaliteit te bieden waarin je mag stralen. Je mag er zijn en bent goed genoeg. We zetten je graag in je kracht en geven stijl- en kleuradvies op maat zodat je vol vertrouwen mag genieten van jouw pak. Wist je dat Sascha – founder van Sasha Lara – alles wat ze ontwerpt, laat maken door kleermakers in Nepal? Sascha creëert een veilige werkplek én werkgelegenheid in Nepal. Daarnaast geeft Sasha Lara de helft van de winst aan een school in Nepal die verwoest is door een aardbeving. Met elkaar bouwen we mee aan de toekomst van de kinderen die hier mogen leren, spelen en ontwikkelen. We stellen graag het team van Sasha Lara aan je voor!

Sascha samen met een kleermaker in Nepal. Social worker
ONS TEAM
ontmoet onze maker
Video afspelen over Een portret van onze vrouwen pakkenmaker in Nepal
617A77FE-B7EA-4709-9346-68923A62AF34_1_105_c

Kamala

maker

Bijaya

maker

Ambdul

maker

Zeer mooie kleding van goede kwaliteit voor vrouwen. Vooral de mogelijkheid om de QR-code in het label te scannen is zo interessant omdat je kunt zien wie je kleding heeft gemaakt. Het is een eerlijke manier om kleding te maken en te verkopen!
Josephine