Brand design

Wat is de identiteit van je merk? Dit is wat Sasha Lara bedoelt met Branding Design. Betekenisvolle merken hebben een sterk en herkenbare Brand Design. Het is het vormgeven van je merk en gaat een stuk verder dan het ontwikkelen van alleen een huisstijl. Het ontwikkelt een identiteit waarin je doelgroep zich herkent. Sasha Lara helpt jou bij het neerzetten van een betekenisvolle Brand Design. 

De identiteit van jouw merk

Een betekenisvolle brand design geeft betekenis aan je merk, het zorgt voor herkenbaarheid en onderscheidt van de massa. Maar wat is branding eigenlijk? Branding weerspiegelt de persoonlijkheid en strategie van een merk. Het geeft als ware identiteit aan een merk, zowel emotioneel als rationeel. Een sterk merk met betekenisvolle branding inspireert. Een doelgroep voelt zich met het merk verbonden en wil zich identificeren.  

Wat onze klanten vertellen

“Sascha is een fantastische fotograaf. De foto’s die ze maakt zijn allemaal heel natuurlijk en professioneel en tegelijkertijd heeft ze duidelijk haar eigen stijl. Tijdens de fotoshoot weet ze je binnen no time op je gemak te stellen en daarmee lukt het haar om mij echt op de foto te zetten, zoals ik ben. 
Daarnaast vind ik Sascha een super inspirerende vrouw en ondernemer! Keep up the good work!”

What we provide

1.

moodboard

Het begint allemaal bij het inventariseren van de ambities en wensen voor het merk. Dit vertaalt zich naar een op maatgemaakte moodboard waarin staat vastgelegd wat het merk moet uitstralen en uitdragen.  

2.

brandbook

Wanneer een merkidentiteit wordt gevormd komt alles samen in een Brandbook. Hierin zijn alle elementen die bijdrage aan sterke visuele identiteit van het merk vastgelegd, zoals varianten logo, kleurgebruik, typografie en de beeldtaal.

3.

brand you program

Met ons ‘Brand You Program’ zet je jouw persoonlijkheid en unieke waarde krachtig neer op de markt. Ik reik je tools aan die nodig zijn om klanten moeiteloos naar je toe te trekken, simpelweg omdat ze in één oogopslag kunnen voelen wie jij bent.

4.

what's next guideline

Je brand is nu eenduidig en sluit geheel aan op wat je wil uitdragen. Het is nu de hoogste tijd om je complete branding naadloos te integreren op al je kanalen. Met onze ‘What’s Next’-richtlijnen krijg je de tools om consistent te communiceren op al je online en offline platforms.

 

brand design

The Sasha Lara brand program
1499
Excl. BTW
  • Twee creatieve brainstormsessie (60 min p/s)
  • Stijlvolle brandbook met logo | kleurpalet | typografie
  • Een Moodboard
  • Brand you program
  • What's next guideline
  •  

Gerelateerde diensten


Let's get in touch!

Wil je een volgende stap maken met jouw bedrijf? Heb je na het bekijken van onze website een vraag? Zou je een vrijblijvend kennismakingsgesprek willen inplannen om te kijken of er een klik is? Of heb je misschien een vraag over een samenwerking? Vul  het onderstaande formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.