Campaign shoot.

In een campaignshoot creëren we visuele inhoud om je boodschap over te brengen, je product of dienst onder de aandacht te brengen of je merk te promoten. Vertel het verhaal achter je product en inspireer je klanten met lifestylebeelden. Foto’s en video’s die in een lifestyle setting worden gepresenteerd zorgen namelijk voor meer (online) interactie dan traditionele catalogusfotografie. Geef je producten de aandacht die ze verdienen met stijlvolle beelden die direct inspireren op social media, je website en andere marketingkanalen.  

Wil je je klanten inspireren met beelden die het verhaal achter je collectie vertellen? Sasha Lara helpt om het visuele verhaal van kledingmerken, lifestyle merken en interieurmerken tot leven te brengen.  

@studionoos

@l’atelier

Onze partners

@studionoos

Fotoshoot gezin in buitenland met tas van studio noos
Fotoshoot vader en dochter met tas van studio Noos

@studionoos

Let's get in touch!

Heb je na het bekijken van onze website een vraag? Zou je een vrijblijvend kennismakingsgesprek willen inplannen om te kijken of er een klik is? Heb je nieuwe content nodig? Of heb je misschien een vraag over een samenwerking? Vul  het onderstaande formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!