DSC00425

De beste fotolocaties

Het kiezen van een fotolocatie kan de shoot maken of breken. Dat klinkt hard, maar het is enorm belangrijk om een sfeervolle locatie te vinden die bij de branding van je bedrijf past. Kies je straks voor een kantoor, buitenlocatie of een studio? Met een Sasha’s Branding Shoot kan je kiezen voor twee locaties. Ik raad het aan om een buiten- en binnenlocatie te kiezen. Je zult gevarieerd beeldmateriaal ontvangen die een aanvulling voor je beeldbank zal zijn. Ik laat je zien wat de beste fotolocaties zijn om jouw onderneming dankzij de Branding Shoot / Storytelling Shoot op de kaart te zetten. 

  1. Buiten

Ik ben een voorstander van buitenfotografie. Waarom? Of je nou op het strand, in het bos of op de heide fotografeert het is een enorm inspirerend decor voor een branding shoot. Je kiest namelijk een buitenlocatie diehet beste bij jou en jouw bedrijf past, dit zegt meteen iets over je merkidentiteit en missie, en laat het met branding juist daarom gaan. Het resultaat van een buitenshoot, bevat namelijk dezelfde sfeer en kleursetting waardoor je een rustige en overzichtelijke uitstraling krijgt.  Dit werkt heel fijn op het oog voor je klanten als je de fotos gaat delen op social media of de beelden gaat gebruiken op je website. 

  • Natuur
  • City
  • Urban
  • Paviljoenen\hofjes  

Mijn favorieten: strand van Noordwijk, Bussumerheide, Negen Straatjes van Amsterdam en Pandhof de Dom. 

  1. Binnen 

In een binnenlocatie kan je goed spelen met het creëren van verschillende soorten settings. Deze settings worden gecreëerd door props die bij jou en je onderneming past. Samen zullen we een creatief plan schrijven om deze settingtot leven te laten komen. Er zijn verschillende binnenlocaties waar je gebruik van kan maken:

  • Fotostudio; 
  • Airbnb

Werkplek

Thuis

  • Hotel

Mijn favoriete: Sasha’s Studio, White Hoorstudio, Het heide huisje.

Er zit een prijskaartje aan goede locaties, maar wil je echt alles uit je branding halen? Kies dan voor een top locatie waar je u tegen zegt. Het is een investering, maar je krijgt er zoveel voor terug. Daarbij zijn foto’s tijdloos! 

Ben je benieuwd hoe ik werk als fotograaf? Lees dan de blog over mijn workflow of lees reviews wat klanten van mijn werkstijl vinden.

Liefs,

Sascha

Tags: geen tags

Reacties zijn gesloten.