The Club

Verlang je ernaar om regelmatig je beeldbank te verversen met nieuwe content? Dan is de Sasha Lara Club iets voor jou. Elk seizoen heeft zijn unieke fase, en dat geldt ook voor jouw onderneming. Elke maand zet je weer stappen richting jouw doelen. Hoe mooi zou het zijn als je deze stappen, ontwikkelingen en mijlpalen elk kwartaal kunt vastleggen? Zo kunnen klanten zien dat je groeit, en vooral dat je loyaal en consistent blijft door middel van jouw beelden. Schrijf je nu in en word lid van The Club!

Het seizoensabonnement

Tijdens elk seizoen creëren we nieuwe beelden, zodat jouw beeldbank altijd gevuld is. Consistentie is de belangrijkste factor om te groeien. Doordat we alle fotoshoots voor het hele jaar van tevoren plannen, hoef je je geen zorgen te maken dat je beeldbank gedurende het jaar leeg raakt.

Brand Shoot voor ondernemers

Foto branding

Ben je klaar om je merk naar een hoger niveau te tillen? Met personal foto branding laten we zien waar jouw organisatie voor staat. Dit zorgt voor vertrouwen en verbinding. Door het gebruik maken van emoties wordt jouw verhaal versterkt. Personal foto branding van Sasha Lara is een op maat gemaakte shoot wat helemaal aansluit bij jouw organisatie. We creëren een veilige setting waar jij helemaal jezelf kunt zijn.

Video branding

Je mag er zijn. Jouw business mag gezien worden. Video wordt steeds belangrijker voor online uitingen. De beleving staat centraal en dat kun je beter overbrengen met inspirerende, stijlvolle en indrukwekkende videobeelden. Om je te onderscheiden van anderen moet je opvallen en dat kan met een gepersonaliseerde professionele branding videoportret waar jouw verhaal en ondernemersreis centraal staat. Neem je klant mee in jouw video met heldere boodschap die op een stijlvolle manier is gepresenteerd. 

Onze aanpak

1.

KENNISMAKING

ls eerst plannen we een vrijblijvend gesprek. Het gesprek is bedoelt om elkaar beter te leren kennen. Ik ben benieuwd naar jou bedrijf en vooral de persoon hierachter. Om het allermooiste resultaat te krijgen, is een goede klik essentieel. Hebben we beide een goed gevoel? Yes, we gaan ervoor! 

2.

Brainstormsessie

Ik denk met veel plezier en passie mee om tot het mooiste resultaat te komen om jouw ondernemersreis te vertalen naar stralende beelden.

3.

conceptdeck

Aan de hand van de brainstormsessie maak ik een conceptdeck, storyboard, shotlijst en een callsheet, waarin altijd ruimte blijft voor feedback. 

4.

de styling

Voor de Styling zal ik vooraf met je meekijken. Ik bied niet alleen advies, maar een volledig op maat gemaakt kleur- en stijladvies dat perfect aansluit bij jouw persoonlijkheid en de locatie.  

Een goede visagist kan zorgen voor een nog mooier eindresultaat. Ik werk met professionals die echt kijken naar wat bij jou past en wat jouw wensen zijn. Dit is natuurlijk geen must. Misschien ben je zelf handig met make-up of ga je voor een natural look. Het allerbelangrijkste vind ik dat jij er het prettigst bij voelt. 

5.

de draaidag

Deze dag draait om jou! De shoot gebeurt organisch zonder dingen in scene te zetten. Maak je geen zorgen over poseren. Ik zorg ervoor dat je snel op je gemak voelt en geef je tips over krachtige poses. Je prachtige persoonlijke kanten zullen worden belicht. Naast dat ik streef naar hoogwaardige kwaliteit, vind ik het ook belangrijk om er met elkaar een gezellige dag van te maken waar je met veel plezier aan terugdenkt. Ik We verzorgen uiteraard voor comfortabele en relaxed sfeer op de set. Team Sasha Lara voorziet van gezonde lunch en/of snacks. 

 

6.

de oplevering

Na de shoot bewerk ik de foto’s en/of video’s op een zorvuldige manier. Deze zullen binnen twee weken in een online persoonlijke galerij toegestuurd. Deze kan je vervolgens makkelijk delen met je dierbaren of inzetten voor je socials.   

Wat onze klanten vertellen

“Sascha is een fantastische fotograaf. De foto’s die ze maakt zijn allemaal heel natuurlijk en professioneel en tegelijkertijd heeft ze duidelijk haar eigen stijl. Tijdens de fotoshoot weet ze je binnen no time op je gemak te stellen en daarmee lukt het haar om mij echt op de foto te zetten, zoals ik ben. 
Daarnaast vind ik Sascha een super inspirerende vrouw en ondernemer! Keep up the good work!”

The sasha lara club

maand abonnement
99,-
excl. BTW
 • 4 x 1 uur shoot per jaar
 • 4 x 1:1 creatieve en strategische brainstormsessie
 • Advies over kleding en styling.
 • Meerdere kleding en locatie wissels mogelijk
 • Een Storyboard waar de scenes worden gepresenteerd.
 • Een conceptdeck waar overzichtelijk het plan tijdens de opname staat, zoals de locaties, scenes en timetable.
 • Een Moodboard
 • 60 stuks bewerkte foto's in hoge resolutie.
 • 3 x 4 video reels -+ 20 sec voor instagram

The sasha lara club

jaar abonnement
99,-
excl. BTW
 • 4 x 1 uur shoot per jaar
 • 4 x 1:1 creatieve en strategische brainstormsessie
 • Advies over kleding en styling.
 • Meerdere kleding en locatie wissels mogelijk
 • Een Storyboard waar de scenes worden gepresenteerd.
 • Een conceptdeck waar overzichtelijk het plan tijdens de opname staat, zoals de locaties, scenes en timetable.
 • Een Moodboard
 • 60 stuks bewerkte foto's in hoge resolutie.
 • 4 x 4 video reels -+ 20 sec voor instagram

Winter

Lente

Zomer

Herfst

Let's get in touch!

Klaar om nooit meer zonder content te zitten? Schrijf je nu in voor de Sasha Lara club!