2 juni 2022 | 10.00 - 16.00 | netwerkevent

pak jouw




droom




"Hét netwerkevent voor ambitieuze vrouwen die hun droom pakken."

dresscode

White flower

droomlocatie

Elswoutslaan 22, 2051 AE Overveen

2 juni 2022 | 10.00 - 18.00 | netwerkevent

pak jouw


droom


"Hét netwerkevent voor ambitieuze vrouwen die hun droom pakken."


dresscode

White flower

droomlocatie

Elswoutslaan 22, 2051 AE Overveen

 

 

Het Pak jouw droom event is een unieke netwerkdag voor ambitieuze vrouwen, waarbij verbinding met elkaar centraal staat. Het event is op een magische plek midden in de natuur, op landgoed Orangerie Elswout in Overveen. De plek waar jouw creatiekracht tot bloei komt en je vrij voelt om te kunnen groeien en te ontwikkelen. Met stijl en aandacht creëren wij ons droomevent voor elk ambitieuze vrouw die verder wilt komen dan waar ze nu staat met haar onderneming. Een prachtig programma, heerlijke goodiebag, gezonde lunch en bevlogen sprekers maken deze dag onvergetelijk. Gun jezelf een ticket en laat je inspireren!

Op deze magische dag lanceert Sasha Lara haar pakken collectie. Met onze collectie en diensten creëren we positieve impact. Of je bij ons voor de camera staat, onze pakken draagt of een Sasha Lara poster in je kantoor verwerkt; je herkent ons doordat we op een stijlvolle manier het vertrouwen in jezelf vergroten. We gunnen je dat je in jouw kracht mag staan en we versterken je graag in dit proces.

Sasha Lara is ontstaan vanuit de wens om gemeenschappen in Nepal te ondersteunen. Be the change. Samen maken we het verschil door te investeren in de sociale projecten die we vanuit Sasha Lara hebben opgezet. Momenteel bouwen we met elkaar een school op in Nepal (het schooltje was getroffen door een aardbeving) waardoor we een kleurrijke toekomst geven aan de kinderen die weer in deze veilige omgeving mogen leren en spelen.

We zijn dankbaar dat we samen met jou mogen bijdragen aan de groei en ontwikkeling van deze kinderen.

Wist je dat we de helft van onze winst geven aan sociale projecten in Nepal? En dat Sascha – founder van Sasha Lara – de collectie vrouwen pakken zelf heeft ontworpen? Vanuit een passie voor storytelling, fotografie en videografie zet Sascha vrouwen in hun kracht voor de camera. Voel je welkom om contact op te nemen en te ontdekken hoe we samen kunnen werken. 

Save the date

2 juni 2022

Dag vol inspiratie

10.00 - 16.00

3 workshops

bevlogen sprekers

JE HEBT EEN DROOM EN..

Je hebt het vertrouwen dat jij jouw dromen gaat pakken. Dit is hét moment dat alles samenkomt.

Dit event zie je als het startpunt om jouw droom officieel te lanceren. Vanuit verbinding, plezier, vertrouwen en jouw kracht. Je mag er zijn!

Je hebt lang genoeg gewacht. Nu is het jouw tijd om van jouw droom werkelijkheid te maken.

“Na hard (maar vanuit het hart) werken, komt nu alles écht samen. Met mijn onderneming Sasha Lara lanceer ik op 2 juni 2022 de collectie voor ambitieuze, ondernemende vrouwen. 

Aan deze collectie heb ik 1,5 jaar met aandacht en passie gewerkt met het Sasha Lara team in Nepal. Het lanceringsevent zal op een magische plek midden in de natuur plaatsvinden, op landgoed Orangerie Elswout in Overveen. Deze plek heb ik uitgekozen omdat ik vrouwen wil verbinden, de natuur versterkt deze verbintenis en waar creatiekracht tot bloei komt. Mijn purpose om vrouwen écht bij elkaar te brengen was hoger dan mijn doel om een lancering neer te zetten, waar het alleen draait om een fashionshow. Een Sasha Lara pak draait niet om mode, maar om een verhaal, een verhaal dat verteld moet worden. Dit gevoel wil ik laten ervaren op ons live event, waarbij verhalen samen komen. Ook jouw verhaal telt. Ik ontmoet je graag op 2 juni ’22!” 

 

Nury
Nury
Lees verder
"Ik wil Sascha alle LOF en complimenten geven over onze shoot. Ik ben een persoon die echt oprecht lastig te raken is als het gaat om mijzelf. Maar jij hebt mij geraakt met jouw beelden. Je kent mijn verhaal niet, maar ik kan je vertellen dat het een behoorlijke weg is geweest waardoor ik mijzelf als het waren ergens ben verloren. Maar lieve Sascha wat heb jij dit naar boven gehaald, ik zie mij, maar dan ook echt ik, de Nury die ik diep van binnen ben. Mijn dank is echt zo groot dat wil jij niet weten. Ik wil niemand anders meer dan alleen jij achter de camera. Wij gaan nog vaak samenwerken lieve Sascha. Dank voor wie je bent."
Dagmar
Dagmar
Lees verder
Het is geweldig om met Sascha samen te werken, want wat heeft zij veel talent om ambitieuze vrouwen in hun kracht te zetten. Door middel van storytelling, kleur- en stijladvies op maat, indrukwekkende foto's en video's geeft zij vrouwen het zelfvertrouwen om te stralen voor de camera. Ik ben ook zo dankbaar voor de mooie foto's die Sascha van mij heeft gemaakt en die ik kan inzetten voor mijn socials en website! Daarnaast maakt zij pakken op maat voor vrouwen waarmee zij ook nog eens positieve impact creëert in Nepal. Vanuit verbinding, vertrouwen, authenticiteit en vooral heel veel creativiteit creëert Sascha kansen om anderen te versterken. Het proces voelt magisch. Sascha pakt haar droom en geeft haar kennis en kracht door; Sascha maakt de wereld mooier.
Daphne
Daphne@username
Lees verder
Ik werk in totaal al zo’n 3 jaar samen met Sascha, tijdens verschillende projecten. Met Sascha is het altijd een feestje. Ze brengt sfeer en humor, én het lekkerste bananenbrood wat er is ;). Maar daarbij ook professionaliteit en gevoel voor stijl. Het is haar zelfs gelukt om míj me op mijn gevoel te laten voelen voor de camera. Een wonder! Wat ik verder heel mooi vind aan samenwerken met Sascha is dat ze echt een impactmaker is, alles wat ze doet gaat vanuit haar hart en haar passie om de wereld een stukje mooier te maken. Dat delen we! En daarom kan ik ook niet wachten op dit event!
Previous
Next

“Het zomerse netwerkevent waar je bij wilt zijn. Laat je inspireren door sprekers en verbind met 200 andere ambitieuze vrouwelijke ondernemers, zoals jij!”

Entree

Toegang tot het Pak jouw droom event in de zomer van 2022 van 10.00 tot 16.00

GOODIEBAG

Goodiebag gevuld met stijlvolle merken

Gezonde Lunch

Geniet van een gezonde vegetarische lunch

Sprekers

Laat je inspireren door bekende bevlogen vrouwelijke ondernemers

workshops

Workshops om stappen te maken om jouw droom doel te behalen

Live muziek

Gedurende dag kan je genieten van live muziek


Netwerken

Mogelijkheid om met mind-liked ambitieuze vrouwen te connecten

Growth

We gaan de uitdaging aan om jou te laten inspireren zodat je verder komt dan waar je nu staat.

DROOM LOCATIE

De orangerie is gelegen op landgoed Elswout, omringt in een unieke natuurpark.

"You must want to fly so much that you are willing to give up being a caterpillar"

Sascha Brolman

Founder

Founder Sasha Lara: Het is Sascha haar passie om ambitieuze, ondernemende vrouwen in hun kracht te zetten dankzij de stijlvolle pakken op maat die zij zelf ontwerpt. Hiermee zet ze niet alleen vrouwen in hun kracht, maar ook de lokale mensen in Nepal..Maar liefst 50% van de winst geeft ze aan aan een school dat verwoest is door de aardbeving. Ook heeft ze  een passie voor storytelling, waarbij ze anderen wil laten stralen voor de camera. Met het Pak jouw droom event wilt ze 100 vrouwen verbinden met elkaar.

laurien verstraten

Laurien Verstraten

Dagvoorzitter

Op dit moment is Laurien te zien als presentatrice van het TV programma Ondernemerslounge op RTL7, dat deze zomer een vierde seizoen krijgt.
Speciaal tijdens deze Corona periode presenteerde zij het programma Samen Sterk tijdens Corona op RTLZ. Daarnaast heeft Laurien de presentatie in handen van het journalistieke Reiswereld TV, een initiatief van de ANVR. Hierin neemt ze de consument mee voor een kijkje in de wereld van reizen en vakanties.Samen werken we aan een prachtige missie en dat doen we vol passie. We inspireren, steunen en motiveren elkaar en blijven groeien als een team door constant te leren van elkaar.

Christine Beijnen

Christine Beijnen

Workshop Spreker

Christine is de #1 Nederlandse Manifestatie expert, teacher en publieke spreker

Christine geeft les over moderne wetenschappen als kwantumfysica en neurowetenschappen. Ze legt daarmee een basis over hoe jouw gedachten, emoties, jouw gedrag en daarmee jouw energieveld (jouw frequentie) jouw werkelijkheid creëren.

Ze heeft een simpele bewezen FORMULE ontwikkeld waarmee jij je frequentie afstemt hoe je jouw dromen pakt.

 

hanneke Peeters

Hanneke Peeters

Workshop Spreker

Hanneke is een ambitieuze vrouw met hoge verwachtingen over zichzelf en van het leven, is het voor Hanneke de kunst continu bij zichzelf te blijven zodat ze kan blijven doen waar ze blij van wordt en haar dromen pakken. Ze heeft diverse studies, waaronder een opleiding tot Ayurvedisch Therapeut waarin ze nóg meer leerde over hoe routines samen lopen met het ritme uit de natuur. Vanuit deze studies is Rock Your World ontstaan. Voor Hanneke zijn routines een verrijking van je dag en hebben ze niks te maken met je schuldig voelen. Ze wil je vooral aanmoedigen die kleine momenten van verandering te vieren, om daarmee jouw dromen te behalen.

sanny-e1483393366871

Sanny Verhoeven

Workshop Spreker

  • Sanny is dé ambitieuze gelukszoeker van Nederland. Sanny pakt haar droom met twee lieve dochters, man, droomhuis in Loosdrecht en met haar prachtige programma; Vandaag gelukkig, morgen succesvol. Onlangs heeft ze de tweede editie van haar planner Sanny Side Up gelanceerd. Tijdens de workshop wordt je geïnspireerd met ervaringen en tips over het inplannen om jouw droomdoelen te behalen. Sanny is een ster in het plannen en organiseren om haar doelen te behalen.
okeee

Rachel van Sas

Spreker

Rachel: Rachel aka de Huismuts, styled haar eigen droomhuis, heeft een super lieve man en samen hebben ze in 2021 hun droom gepakt om een vakantiepark het Wylde Pad te openen. Ze inspirerend al meer dan 150.000 mensen met haar motto: Begin voordat je er klaar voor bent.

Jessie Jazz

Spreker

Met meer dan 300k volgers inspirerend ze elke dag andere mensen haar droom leven. Ze pakt haar droom en woont samen met haar geliefde Kai op Ibiza. Met haar spirituele platform, She Flores, laat ze zien dat spiritualiteit ook heel hip kan zijn. Jessie is een echte dromen najager en weet daarmee andere te raken en te inspireren.

NA HET PAK JOUW DROOM EVENT..

ERVAREN

..heb je ervaren dat je er mag zijn. Je bent goed genoeg én je bent het waard om van jouw droom werkelijkheid te maken.

VOELEN

..voel je aan alles dat ook JIJ jouw droom kan pakken. Vertrouw op jouw kracht!

LEREN

..heb je tools geleerd tijdens de workshops om jouw droom te pakken en ben je geïnspireerd geraakt door verhalen van bevlogen ambitieuze sprekers die hun dromen pakken. Deze dag is niet voor niets life changing! Je herkent je belemmerende gedachten en hebt geleerd hoe je deze kunt ombuigen naar overtuigingen die jouw droom voeden en versterken.

INSPIREREN

..ben je geïnspireerd om jouw droomleven te beleven. Je hebt er zin in en kiest ervoor om jouw droom echt te pakken. Indrukwekkende sprekers geloven in jou. Ik – Sascha Lara – ben ervan overtuigd dat jouw droom je leven voorgoed zal veranderen. Dit is het moment!

BOOST

..heb je een boost aan zelfliefde en vertrouwen gekregen om verder te komen dan waar je nu staat. Je gelooft meer dan ooit in jezelf én jouw droom.

VERBINDING

…sta je met like-minded vrouwen in verbinding, zodat jullie elkaar kunnen versterken. Worden er mastermind groepen gevormd, waar we naar elkaar luisteren, versterken en waar creatiekracht tot bloei mag komen. Want groeien doen we samen.

 

Bij het bemachtigen van een ticket, ontvang je jouw ticket per mail. In een mail sturen wij aanvullende informatie na. 

Beleef vanuit liefde en warmte en pak jouw geluksmomenten op het Pak jouw droom event. Want jij mag er zijn, zoals je bent. Op 2 juni 2022 worden jouw dromen werkelijkheid, door inspirerende verhalen van ambitieuze vrouwen. Van vrouwelijk leiderschap, droomdoelen behalen tot sociaal ondernemen. 

Het pak jouw droom event tilt je naar de next level, zodat je verder mag komen dan waar je nu staat. Verbindt met 200 andere vrouwen en laat je inspireren op een magische plek midden in de natuur.

Op deze magische dag lanceert Sasha Lara haar pakken collectie. Met onze collectie en diensten creëren we positieve impact. Of je bij ons voor de camera staat, onze pakken draagt of een Sasha Lara poster in je kantoor verwerkt; je herkent ons doordat we op een stijlvolle manier het vertrouwen in jezelf vergroten. We gunnen je dat je in jouw kracht mag staan en we versterken je graag in dit proces.

Sasha Lara is ontstaan vanuit de wens om gemeenschappen in Nepal te ondersteunen. Be the change. Samen maken we het verschil door te investeren in de sociale projecten die we vanuit Sasha Lara hebben opgezet. Momenteel bouwen we met elkaar een school op in Nepal (het schooltje was getroffen door een aardbeving) waardoor we een kleurrijke toekomst geven aan de kinderen die weer in deze veilige omgeving mogen leren en spelen.

We zijn dankbaar dat we samen met jou mogen bijdragen aan de groei en ontwikkeling van deze kinderen.

Wist je dat we de helft van onze winst geven aan sociale projecten in Nepal? En dat Sascha – founder van Sasha Lara – de collectie vrouwen pakken zelf heeft ontworpen? Vanuit een passie voor storytelling, fotografie en videografie zet Sascha vrouwen in hun kracht voor de camera. Voel je welkom om contact op te nemen en te ontdekken hoe we samen kunnen werken. 

Houd mij op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

pak jouw droom

feel at home

we’re here for you

We helpen je graag verder te komen dan waar je nu staat. Mocht je nog vragen heb m.b.t het event laat een bericht hieronder achter en we nemen z.s.m. contact met je op.

Pak jouw droom,

Team Sasha Lara

 

© Powered by

Sasha Lara

Pak jouw droom videreeks

Meld je hier aan om de exclusieve video van de Pak jouw droom serie te ontvangen