Business events

Na maanden voorbereiding is het evenement binnen enkele dagen of uren alweer voorbij. Het vastleggen van het event voorkomt dat het niet zomaar aan iedereen voorbijgaat.  

Of het nou gaat om een product lancering, community event, beurs of kennisevent – Sasha Lara creëert tastbare herinneringen voor later. Een herinnering die je direct terug brengt naar het moment dat deze genomen is.  

Leg herinneringen vast

Een event draait om de beleving, spontane momenten, het verhaal en het gevoel. Het zijn herinneringen die je wil vastleggen – zowel in het geheugen als in iets tastbaars. Een beeld kan namelijk meer zeggen dan duizend woorden.  

Met beelden van je event geef je een waardevolle herinnering voor je organisatie of gasten. Het is ideale promotiemateriaal voor een volgende editie, enthousiasmeren van nieuwe medewerkers en klanten. Het vangen van emoties, een glimlach of een blik – ze heeft oog voor detail. Ze is bij ieder waardevol moment, maar beweegt zich tegelijkertijd rustig op de achtergrond.

“Het vangen van emoties, een glimlach of een blik – Sasha Lara heeft oog voor detail.”

Onze aanpak

1.

Kennismaking

Als eerste plannen we een vrijblijvend gesprek. Het gesprek is bedoeld om elkaar beter te leren kennen. Ik ben benieuwd naar het bedrijf en de personen erachter. Om het allermooiste resultaat te krijgen, is een goede klik essentieel. Naast een klik hechten wij veel waarde aan een duurzame relatie. Wanneer we beiden een goed gevoel hebben, maken wij graag een op maat gemaakte offerte.

2.

Brainstormsessie

In het tweede gesprek gaan we iets meer de diepte in. Dit gesprek staat in het teken van het afstemmen van alle verwachtingen en wensen. Wat is het doel van het evenement? Hoe ziet de dag eruit? En wat moet zeker worden vastgelegd? Alles om te zorgen voor het beste resultaat.

3.

Oplevering

Na het evenement bewerk ik een selectie van de foto’s en/of video’s op een zorgvuldige manier. De bewerkte beelden worden binnen één week in een online persoonlijke galerij toegestuurd. Deze kun je vervolgens makkelijk delen met je gasten, op je website zetten en inzetten voor je socials.

Wat onze klanten vertellen

“Sascha is een fantastische fotograaf. De foto’s die ze maakt zijn allemaal heel natuurlijk en professioneel en tegelijkertijd heeft ze duidelijk haar eigen stijl. Tijdens de fotoshoot weet ze je binnen no time op je gemak te stellen en daarmee lukt het haar om mij echt op de foto te zetten, zoals ik ben. 
Daarnaast vind ik Sascha een super inspirerende vrouw en ondernemer! Keep up the good work!”
Foto van stad in weerspiegeling van raam
Fotoshoot voor een evenement van omega

Onze partners

Let's get in touch!

Heb je na het bekijken van onze website een vraag? Zou je een vrijblijvend kennismakingsgesprek willen inplannen om te kijken of er een klik is? Wil je een waardevol moment laten vastleggen? Of heb je misschien een vraag over een samenwerking? Vul  het onderstaande formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op! 

BRANDING