storytelling fotobranding

€999,-

EXCL. BTW

mijn aanpak

1.

KennismakingsCall

Als eerste plan jij via Calendly een creatieve kennismakingscall in. Als fotograaf word ik blij van ontmoetingen en het mee kunnen denken om samen het verschil te maken. Ik geloof dat we elkaar kunnen versterken tijdens de shoot. 

 

Om de shoot optimaal te benutten, plannen we vrijblijvend een creatieve en strategische brainstorm in. Tijdens deze sessie maken we kennis, luister ik naar jouw wensen en behoefte en leg ik mijn werkwijze aan je uit.

2.

Brainstormsessie

Je ontvangt van mij de factuur waarbij je de aanbetaling van 25% voldoet, daarna plannen we de brainstorm in. Dit kun je doen via mijn agenda. . Tijdens de fotoshoot, maak ik gebruik van het strategische concept en dat denken we helemaal uit tijdens onze brainstormsessie.

Ik denk met veel plezier en passie mee om tot het mooiste resultaat te komen om jouw ondernemersreis te vertalen naar stralende beelden. De brainstormsessie kan op locatie plaatsvinden, maar ook online. Laten we kijken wat qua logistiek tot de mogelijkheden behoort, ik nodig je graag uit om samen te genieten van de creatieve brainstorm bij een Amsterdamse hotspot bij mij in de buurt. Ook zal ik je vragen stellen over jouw bedrijf, missie, verhaal en kernwaarden om alles samen te laten komen tijdens de shootdag. 

3.

de locatie

De locatie is voor 90% bepalend voor de sfeer en boodschap dat we willen overbrengen. Ik regel de locatie. Je hebt keuze uit één binnen locatie (bedraagt extra kosten) en een buitenlocatie waar het toegestaan is om te fotografen.

 

4.

de planning

Ik maak een conceptdeck, storyboard, shotlijst en een callsheet, Ik heb enkel jouw feedback nodig. Ik houd van korte lijntjes, ik communiceer duidelijk en overzichtelijk in mijn planning.

 

5.

de styling

Mocht een Sasha Lara pak passend zijn bij jou en je onderneming zodat je boodschap sterker neer wordt gezet, kan je een Sasha Lara pak lenen. Tijdens onze brainstorm geef ik kleur- en stijladvies op maat. Dit advies kan je direct toepassen met het uitzoeken van de kleding voor onze shootdag.

6.

de draaidag

Deze dag draait om jou! JIj mag gezien worden. Ik belicht jouw prachtige persoonlijke kanten op beelden. Naast dat ik streef naar hoogwaardige kwaliteit en stralende, stijlvolle beelden, vind ik het ook belangrijk om er met elkaar een gezellige dag van te maken waar je met veel plezier aan terugdenkt. 

 

pak jouw podium

Pak jouw podium en durf te stralen voor mijn camera. Jouw boodschap en verhaal staan centraal, vanuit verbinding en vertrouwen zet ik je in jouw kracht. Je mag er zijn. Kleur samen met mij buiten de lijntjes en geniet van een unieke foto branding shoot op maat. Ik luister en zie jou, je mag trots zijn op waar je nu staat. Ik verheug mij erop om je te versterken en met jou samen te werken, zodat je een complete beeldbank aan stijlvolle foto’s hebt die je voor alle doeleinden kunt inzetten. Van een stralende profielfoto tot content voor jouw website en sfeervolle beelden voor social media posts; ontdek de professionele beelden en geniet van het resultaat.

we gaan samen de diepte in

Jouw expertise mag gezien worden, je wilt de zichtbaarheid van jouw bedrijf vergroten of optimaliseren. Daar ondersteunen de foto’s van de brandingshoot perfect bij. Want hoe vertaal je jouw verhaal, missie en visie naar online kanalen? De combinatie van sterke teksten én de juiste uitstraling, maken het verschil. Met een storytelling foto branding by Sasha Lara zien jouw potentiële klanten direct wat je in huis hebt en wat zij van jouw kunnen verwachten. Het is in een oogopslag duidelijk wat je doet. Bij ons krijg je geen standaard kantoorfoto's of statische portretten. We gaan samen de diepte in en dat zie je terug in de pure, stijlvolle beelden.

JIJ MAG GEZIEN WORDEN

Een fotoshoot bij Sasha Lara is stijlvol, creatief en anders dan anders. Ik laat je stralen voor de camera, want jij mag gezien worden. Storytelling is mijn passie en ik vertaal jouw unieke persoonlijkheid en ondernemersverhaal naar indrukwekkende beelden waar je trots op zult zijn. Je mag gezien worden en pak jouw podium. Maak van je dromen werkelijkheid en geniet van deze unieke ervaring. “Een shoot met Sascha is zoveel meer dan het creëren van een stijlvolle beeldbank. Het is een onvergetelijke beleving waardoor je meer zelfvertrouwen krijgt en je gaat stralen. Niet alleen voor de camera, maar elke dag opnieuw wanneer je jouw droom pakt.” Ik denk graag met je mee om jouw unieke persoonlijkheid te vertalen naar sprekende beelden die anderen raken. Ik verheug mij op onze kennismaking waarbij ik je kleur- en stijladvies geef, maar we ook de locatie mogelijkheden en werkwijze bespreken. Zowel strategisch als uitvoerend kun je op mijn expertise rekenen, een eer om binnenkort samen te werken.
DSC09510

storytelling fotobranding

by sasha lara

Creatieve en strategische brainstormsessie;

Kleur- en kledingstijl advies op maat (hier heb je forever plezier van);

Straal in een Sasha Lara pak naar keuze (je mag dit pak tijdens de shoot lenen);

Sfeervolle branding shoot met Sascha gedurende een dagdeel;

 Alle foto’s die gemaakt zijn tijdens de shoot in hoge kwaliteit voor een indrukwekkende beeldbank aan professionele stijlvolle foto’s;

Snelle levering binnen één werkweek

Optioneel + studio €350,- 

Logo_Return_to_Sender_-_zwart_PNG

FAQ

Je boeking is definitief na het overmaken van de aanbetaling. Dit is 25% van het totale factuurbedrag.

Je mag het in een keer betalen of in 2 termijnen waarbij je 1) betaalt bij aanvang van de opdracht en 2) na de draaidag.

Staat er een buitenshoot gepland en is het weer die dag erg slecht? Bij meer dan 50% kans op regen verplaatsen we in overleg de afspraak naar een andere dag.

Tenzij dit voorafgaand aan de shoot duidelijk kenbaar wordt gemaakt, betekent het boeken van een fotoshoot ook dat je mij toestemming geeft om de door mij gemaakte foto’s te gebruiken op mijn website en social media kanalen.

Voor foto’s waarop geen gezichten herkenbaar zijn behoud ik ten alle tijden het auteursrecht. Denk hierbij aan sfeerfoto’s, omgevingsfoto’s of close-ups.