fotobranding

EXCL. BTW

onze aanpak

1.

KennismakingsCall

Als eerste plan jij via Calendly een creatieve kennismakingscall in. Als fotograaf word ik blij van ontmoetingen en het mee kunnen denken om samen het verschil te maken. Ik geloof dat we elkaar kunnen versterken tijdens de shoot. 

 

Om de shoot optimaal te benutten, plannen we vrijblijvend een creatieve en strategische belafspraak in. Tijdens dit  gesprek maken we kennis, luister ik naar jouw wensen en behoefte en leg ik mijn werkwijze aan je uit.

2.

Brainstormsessie

Je ontvangt van mij de factuur waarbij je de aanbetaling van 25% voldoet, daarna plannen we de brainstorm in. Dit kun je doen via mijn agenda. Tijdens de brainstormsessie maken we een strategisch concept dat ik gebruik voor de foto- en videoshoot.

Ik denk met veel plezier en passie mee om tot het mooiste resultaat te komen om jouw ondernemersreis te vertalen naar stralende beelden. De brainstormsessie kan op locatie plaatsvinden, maar ook online. Laten we kijken wat qua logistiek tot de mogelijkheden behoort, Ik nodig je graag uit om samen te genieten van de creatieve brainstorm bij een Amsterdamse hotspot bij mij in de buurt. Ook zal ik je vragen stellen over jouw bedrijf, missie, verhaal en kernwaarden om alles samen te laten komen tijdens de shootdag. 

3.

de locatie

De locatie is afhankelijk van het seizoen waarin de shoot plaatsvindt. Samen bespreken we wat de mogelijkheden zijn en jouw persoonlijke voorkeuren. 

De kosten voor de locatie zijn variabel waardoor deze buiten het pakket vallen.

 

 

4.

de planning

Aan de hand van de brainstormsessie maak ik een conceptdeck, storyboard, shotlijst en een callsheet, waarin altijd ruimte blijft voor jouw feedback. Ik houd van korte lijntjes, communiceer duidelijk en overzichtelijk in mijn planning.

5.

de styling

We werken samen met een fashion stylist. Zij zal bijpassende kledingsetjes uitzoeken voor jou om in te stralen tijdens de shoot.

6.

de draaidag

Deze dag draait om jou! Jij mag gezien worden. Ik belicht jouw prachtige persoonlijke kanten op beelden. Naast dat ik streef naar hoogwaardige kwaliteit en stralende, stijlvolle covershoot, vind ik het ook belangrijk om er met elkaar een gezellige dag van te maken waar je met veel plezier aan terugdenkt. We verzorgen uiteraard voor comfortabele en relaxed sfeer op de set. Team Sasha Lara voorziet van gezonde lunch en/of snacks.

 

pak jouw podium

Pak jouw podium en durf te stralen voor mijn camera. Jouw boodschap en verhaal staan centraal, vanuit verbinding en vertrouwen zet ik je in jouw kracht. Je mag er zijn. Kleur samen met mij buiten de lijntjes en geniet van een unieke foto branding shoot op maat. Ik luister en zie jou, je mag trots zijn op waar je nu staat. Ik verheug mij erop om je te versterken en met jou samen te werken, zodat je een complete beeldbank aan stijlvolle foto’s hebt die je voor alle doeleinden kunt inzetten. Van een stralende profielfoto tot content voor jouw website en sfeervolle beelden voor social media posts; ontdek de professionele beelden en geniet van het resultaat.

we gaan samen de diepte in

Jouw unieke expertise mag gezien worden, je wilt de zichtbaarheid van jouw bedrijf vergroten of optimaliseren. Daar ondersteunen de foto’s van de brandingshoot perfect bij. Want hoe vertaal je jouw verhaal, missie en visie naar online kanalen? De combinatie van sterke teksten én de juiste uitstraling, maken het verschil. Met een storytelling foto branding by Sasha Lara zien jouw potentiële klanten direct wat je in huis hebt en wat zij van jou kunnen verwachten. Het is in een oogopslag duidelijk wat je doet. Bij ons krijg je geen standaard kantoorfoto's of statische portretten. We gaan samen de diepte in en dat zie je terug in de pure, stijlvolle beelden.

fotobranding

by sasha lara

 

 Creatieve en strategische brainstormsessie

 4 uur durende Branding shoot 

Styling door een Fashion stylist

Haar & Make-up door een Artist

Complete conceptdeck met moodboard, storyboard, shotlist en call sheet

 Alle bruikbare foto’s in hoge kwaliteit voor een indrukwekkende beeldbank aan professionele stijlvolle foto’s

Snelle levering binnen één werkweek

Model draagt een hoed aan het strand, beach fotografie
Sexy en elegante fotoshoot met model aan het strand van Bloemendaal in Nederland
Sexy woman empowerment
fashion fotografie door sasha lara production
Sexy man zonder shirt geposeert in de studio van Studio Atelier Oost
shoot clau-12
Model in een coconut milk Sasha Lara pak aan in Amsterdam met een hoed van Old habits die hard
IMG_6318
Prachtige beeld van Maja met zon in haar blauwe ogen, gaaf plaatje geschoten aan het strand van Bloemendaal
DSC01736
IMG_0167
DSC01703

FAQ

Je boeking is definitief na het overmaken van de aanbetaling. Dit is 25% van het totale factuurbedrag.

Je mag het in een keer betalen of in 2 termijnen waarbij je 1) betaalt bij aanvang van de opdracht en 2) na de draaidag en 3) aanlevering van de foto’s. .

Staat er een buitenshoot gepland en is het weer die dag erg slecht? Bij meer dan 50% kans op regen verplaatsen we in overleg de afspraak naar een andere dag.

Tenzij dit voorafgaand aan de shoot duidelijk kenbaar wordt gemaakt, betekent het boeken van een fotoshoot ook dat je mij toestemming geeft om de door mij gemaakte foto’s te gebruiken op mijn website en social media kanalen.

Voor foto’s waarop geen gezichten herkenbaar zijn behoud ik ten alle tijden het auteursrecht. Denk hierbij aan sfeerfoto’s, omgevingsfoto’s of close-ups.