"She is classy, sassy and a bit bad assy"

Wij zijn een creatieve brand agency die zorgt dat jouw merk het volledige potentieel benut door middel van sterke, consistente branding wat resulteert in een duurzame groei. 

We zorgen ervoor dat jouw kernwaarde naadloos geïntegreerd wordt, een branding creëert die echt spreekt en je ideale klanten aantrekt. Onze aanpak garandeert dat de uitstraling van je bedrijf overeenkomt met de hoge kwaliteit die je biedt, en helpt je je bedrijf naar een hoger niveau te tillen, zelfs als je niet weet waar te beginnen.

Sasha Lara is een ervaren foto- en videograaf, grafisch vormgever en kledingontwerper uit Amsterdam. Van jongs af aan was ze al druk bezig met creëren van haar eigen creaties. Toen ze op 9-jarige leeftijd voor het eerst in aanraking kwam met haar camera, ontstond er een nieuwe passie.  De camera gebruikt ze om de wereld te schilderen die zij voor ogen heeft. Vastberaden om het perfecte moment vast te leggen, een wildvreemde tegenhouden voor een portret of op het dak klimmen om foto’s van de zonsondergang te maken. Gepassioneerd door visuele verhalen en beeldende kunst, heeft ze van haar hobby haar werk gemaakt.  

Met haar inzicht in trends en haar empathie heeft Sasha al vele projecten succesvol afgerond. Zij heeft bijvoorbeeld meerdere bedrijven geholpen bij de lancering van een nieuwe brand en/of het maken van gerichte content met behulp van video en foto. Dit doet ze voor bedrijven zoals Studio Noos, Stuc Atelier en B-Corp.  Ook heeft ze verschillende (startende) ondernemers ondersteund bij  het creëren van een  merk dat weergeeft wie ze zijn door Personal Branding.  Bovendien heeft ze tal van bijzondere momenten mogen vastleggen tijdens bruiloften, bedrijfsevenementen of andere bijeenkomsten. 

Sasha Lara heeft een onderscheidende stijl – elegant, sexy, maar ook een tikkeltje gedurfd. Geen standaard portretfoto’s maar persoonlijke en creatieve beelden die eruit springen. Ze zoekt de uitdaging in het onbekende en heeft oog voor detail. Sasha Lara danst op een dunne lijn tussen journalistieke fotografie en artistieke beelden.  

Ze staat klaar om jouw verhaal te vertellen op de meest indrukwekkende manier.  Het is haar passie om andere te laten stralen, vanuit liefde en kracht. Zodat zij verder komen dan waar ze nu staan.  

Sasha Lara personal branding fotograaf voor ondernemers