IMG_9709-1

Gaan met die banaan

Vroeger met verkleedpartijtjes wilde ik altijd Pippi Langkous zijn. Op mijn achtste verjaardag kreeg ik dan ook een Pippi pak, met zelfs een houten zwaard. Mijn moeder maakte vlechtjes, prikte er een satéprikker in en spoot mijn haar oranje. Sproetjes hoefde ze niet te maken, want die had ik al. Pippi, zo stoer en onbezonnen als ze is, die Pippi wilde ik zijn. Ik wilde ook zelfstandig in Villa Kakelbont wonen, een aapje als huisdier en zoveel snoep kunnen eten wat ik wilde. Elke aflevering zat ik weer aan de buis gekluisterd en bewonderde ik haar volledig! 

Ook nu nog bewonder ik Pippi, haar motto is me altijd bijgebleven:

“Ik heb het nog nooit gedaan dus ik denk dat ik het wel kan.”

Vandaag de dag voel ik me nog steeds een Pippi. Ik ben met prachtige projecten bezig, met dingen die ik nog nooit heb gedaan. Een duurzame pakken lijn met zelfontworpen printjes uitbrengen heb ik nog nooit gedaan, maar ik heb het wel waargemaakt. Want dat is mijn grote droom en die heb ik gepakt. 

En ook jij kan een Pippi zijn. We zullen altijd tegen dingen aanlopen die je op dat moment nog nooit hebt gedaan. Maar als je ervoor kiest om dan die nieuwe weg in te slaan, zal juist leren en groeien. Learning by doing!

Weet dat er altijd beren op de weg zullen zijn. Ga deze niet uit de weg, confronteer jezelf juist met de beren, leer ervan en ga weer door. Ja, soms moet je risico’s durven te nemen, uit je comfortzone stappen maar deze innerlijke groei is uiteindelijk jouw cadeau. Wees humble, eerlijk en direct. Draai er geen doekjes om, dan zal je de stappen maken die oprecht zijn om je droomdoel te behalen. 

Ik heb nog nooit een vrouwen netwerkevent georganiseerd, maar ik weet zeker dat ik dit kan. En ik ben vastberaden aan dit avontuur begonnen. Met deze insteek ga ik het voor elkaar krijgen.

Dus: ik daag jou uit om een Pippi te zijn, te ervaren en het gewoon te gaan doen!

Ben je klaar om die droom te pakken?
Kom dan naar mijn “Pak jouw droom” event. Op deze dag zal ik jou helpen om je grote droom helder te krijgen en bied ik je tools om zo snel mogelijk aan jouw bijzondere reis te kunnen beginnen.

We hebben een mooie Early Butterfly korting van 22%, dus grijp nu je kans:

Ga naar het event

Tags: geen tags

Reacties zijn gesloten.