Hoe ziet een Sasha Lara Storytelling shoot eruit?

Hoe ziet een Sasha Lara Storytelling Shoot eruit? Goed dat je terechtgekomen bent op deze blog, want in deze blog vertel ik je met veel plezier en enthousiasme meer over de werkwijze. Want wat komt er allemaal kijken bij een Storytelling shoot en wat betekent het eigenlijk? En waarvoor kan je het eindresultaat inzetten? Ik leg het je graag uit, let’s go!

 

Welkom en dank je wel dat je deze blog Sasha’s Workflow Guide leest. Geweldig om je mee te nemen door mijn werkwijze als Storytelling fotograaf. In deze Workflow Guide leg ik stapsgewijs uit hoe ik te werk ga zodat jij precies weet wat je kan verwachten van mij en de shoot. Zo kunnen we samen het beste resultaat behalen tijdens onze Storytelling shoot. Ik heb er zin in en het idee om met je te mogen shooten, geeft mij energie. Ik verheug mij op onze samenwerking. 

 

We plannen een creatieve brainstorm video call in van 60 minuten. 

Ik maak een gezamenlijke Pinterest Board, zodat je voor onze call  alvast ideeën voor de shoot kan verzamelen. Tijdens de brainstorm call gaan we de diepte in. Ik wil ondervinden waarom jij doet wat je doet. Ik wil erachter komen wat jou uniek maakt, waardoor ik dit straks kan vertalen naar prachtige en krachtige beelden van jou als ondernemer. Jouw ondernemersreis maakt het verschil, waardoor ik mij erop verheug om te ontdekken wat er op je pad is gekomen en hoe je tot jouw bedrijf bent gekomen.  

Ik ontvang de locatie naar keuze die je hebt geregeld, zodat de plek aansluit bij jouw onderneming. Natuurlijk sta ik open om er samen naar te kijken waardoor we de juiste sfeer kunnen vertalen naar beelden voor jouw bedrijf. Je ontvangt Sasha’s Style Guide t.w.v. €49,-; waarin je exclusieve tips en tricks ontvangt over hoe je het beste kan voorbereiden op de shoot. Ik maak een Sasha Lara workflow board aan. Samen werken we in het document aan de planning, shotlist, benodigdheden en sfeer. 

 

De dag van de shoot is aangebroken en hier zal ik de stappen tijdens de shoot toelichten.

Als eerste pas je de pakken, de visagie heb je van te voren al geregeld.Ik creëer de juiste setting voor onze shoot. We shooten in totaal 4 uur. 

 

Na de fotoshoot edit ik binnen één werkweek alle bruikbare foto’s en verzend de fotos via Wetransfer.Je mag de beelden voor alle doeleinden inzetten en ik waardeer het enorm als je Sasha Lara bij de publicatie(s) kunt vermelden.

 

Bedankt voor het doornemen van de blog over Workflow. Ik ervaar de branding shoot als een fantastische, creatieve en enerverende tijd, waarbij het mijn passie en doel is om jou in je kracht te zetten.

 

Zie de shoot als een cadeau voor jezelf dat je jezelf hebt gegund om verder te komen dan je nu staat. Om dichterbij je droom te komen. Een prachtig cadeau dat we samen mogen uitpakken om tot het mooiste eindresultaat te komen voor, tijdens en na de shoot. Ik verheug mij nu al op onze videocall en shootdag! 

 

Ben je benieuwd hoe ik werk als fotograaf? Lees dan de reviews van klanten over mij en de Storytelling shoot voor ambitieuze vrouwen. Tot binnenkort voor de camera!

 

Liefs,

Sascha

Tags: geen tags

Reacties zijn gesloten.