lara pak

€899,-

het ontwerp

 • Dit pak is speciaal gemaakt om jouw vrouwelijke vormen te accentueren. Yes we do love women’s bodies. Je mag er zijn en jezelf laten zien.

 • Doordat het colbert van het Lara pak korter is, ligt de focus meer op jouw lichamelijke vormen waaronder de heupen en de billen. Show them what you’ve got!

 • In combinatie met de flared jeans kom je gegarandeerd stijlvol voor de dag. Kies je voor het Lara pak? Dan kies je voor elegantie, klasse, stijl én een vrouwelijke uitstraling waardoor je vol vertrouwen elke situatie aan kunt. Je bent prachtig zoals je bent!

it's all about the details

Het colbert heeft subtiele pofschouders én mouwen, dit maakt het jasje uniek en sexy tegelijkertijd. Met de gouden knoop aan de voorkant van het colbertje heb je de mogelijkheid om het los of vast te dragen.  De flared jeans maken wij bewust net iets langer, zodat deze jeans gedragen kan worden met mooie hakken. De rits en de knoop van de broek hebben we stijlvol verwerkt, waardoor het accent van het pak op de heupen en billen ligt. Geniet van hoogwaardige materialen en ambacht in de puurste vorm. Met veel aandacht en oog voor detail wordt het Lara pak speciaal op maat gemaakt zodat het aansluit bij jouw wensen én uitstraling. Wist je dat jouw pak in Nepal wordt gemaakt en we positieve impact creëren? Pak jouw droom, geniet van jouw droompak én maak het verschil voor ons social project in Nepal. Met het Lara pak creëer je impact. De wijduitlopende pijpen zorgen voor een statement 70’s uitstraling.

textiel

 • De stof is zacht en dat zorgt voor draagcomfort
 • De stof is sterk en daardoor ook geschikt als sportkleding
 • De stof ‘ademt’ en dat is prettig in zowel de winter als de zomer
 • De stof absorbeert water beter dan katoen, maar droogt toch sneller
 • De stof krimpt en kreukt minder dan katoen
 • Last but not least: De stof is uitstekend bestand tegen bacteriën, geen vieze geurtjes dus (Fun fact: bacteriegroei gaat bij synthetische stoffen maar liefst 2000 keer zo snel!)
DSC00270-2

 

 

 

“Draag dit pak met mooie open hakken en geniet van de energieboost die je mag ontvangen!”

– Sascha

 

wat is ecovero?

Lenzing EcoVero is de duurzame versie van viscose. Qua uitstraling en gevoel is het vergelijkbaar met de materialen Tencel en Lycocell. De productie van Lenzing EcoVero wordt, in tegenstelling tot die van viscose, uitgevoerd op de meest milieuvriendelijke manier mogelijk. Het resulterende materiaal Lenzing EcoVero heeft de lichtheid, glans en de comfortabele draagbaarheid van viscose, maar dan met een aanzienlijk minder milieubelastend productieproces.

waar is het van gemaakt?

Lenzing EcoVero wordt gemaakt van houtpulp van bomen uit natuurlijk gekweekte, hernieuwbare en FSC of PEFC gecertificeerde bossen. Deze bomen groeien in Europa en de pulp wordt geproduceerd in Oostenrijk. Het bedrijf dat het materiaal EcoVero maakt is Lenzing AG. Zij zijn gefocust op maximale duurzaamheid en dat is onder andere terug te zien in het ‘closed-loop’ productieproces. Hierbij worden de chemicaliën die gebruikt worden om het hout op te lossen tot pulp steeds opnieuw gebruikt. Daarnaast gebeurt het bleken van de pulp 100% chloorvrij en vergeleken met de productie van viscose is er sprake van 50% minder uitstoot en wordt slechts de helft van de hoeveelheid water en energie gebruikt.

waar komt het vandaan?

Lenzing AG, het bedrijf dat EcoVero produceert, is gevestigd in Oostenrijk. Dit is een gunstige locatie om twee belangrijke redenen:

 • Het hout, afkomstig uit Europa, hoeft niet naar een ander werelddeel getransporteerd te worden voor de productie van de pulp en dat scheelt enorm in CO2-uitstoot
 • Regels en standaarden worden in Oostenrijk beter nageleefd en gecontroleerd dan in de meeste andere landen.