maja pak

€899,-

het ontwerp

 • Het Maja pak is gemaakt om jou te laten genieten van comfort, stijl en een casual look.

 • Het jasje is excentriek doordat de blazer een combinatie is van colbert en een kimono. Het jasje kan zowel los als vast gedragen worden met een lint.

 • Het Maja pak is lekker luchtig en ideaal voor evenementen, beurzen en zelfs tropische temperaturen. 

 • Met het Maja pak kies je voor casual chic en het pak is een musthave voor elke stijlvolle, ambitieuze vrouw.

 • Het jasje is een soepel vallende colbert. Het jasje is excentriek door dat het jasje een combi is van een colbert en een kimono. Zo kan je de blazer los of vast met een lint dragen.

 • Het pak is luchtig en ideaal voor evenementen of beurzen, waar de temperaturen met de minuut lijken te stijgen. 

it's all about the details

Het pak is speciaal ontworpen om je comfort te bieden. Wist je dat de grote zakken op het jasje bedacht zijn om je visitekaartjes in te bewaren? De broek is lang en wijd, waardoor je de broek zelfs kunt dragen tijdens een gelegenheid op de warmste dag van het jaar. Het is het perfecte pak voor casual chic moments! De afwerking van de rits hebben we aan de zijkant geplaatst om optimaal comfort te bieden. 

De riem wordt standaard meegeleverd en kan gebruikt worden om de taille optioneel te accentueren.

textiel

 • De stof is zacht en dat zorgt voor draagcomfort
 • De stof is sterk en daardoor ook geschikt als sportkleding
 • De stof ‘ademt’ en dat is prettig in zowel de winter als de zomer
 • De stof absorbeert water beter dan katoen, maar droogt toch sneller
 • De stof krimpt en kreukt minder dan katoen
 • Last but not least: De stof is uitstekend bestand tegen bacteriën, geen vieze geurtjes dus (Fun fact: bacteriegroei gaat bij synthetische stoffen maar liefst 2000 keer zo snel!)
Ambitieuze vrouw met een bloemen kimono pak aan met een hoed van Old Habits Die hard.

 

“Draag dit pak met een mooie hoed.”

– Sascha

wat is ecovero?

Lenzing EcoVero is de duurzame versie van viscose. Qua uitstraling en gevoel is het vergelijkbaar met de materialen Tencel en Lycocell. De productie van Lenzing EcoVero wordt, in tegenstelling tot die van viscose, uitgevoerd op de meest milieuvriendelijke manier mogelijk. Het resulterende materiaal Lenzing EcoVero heeft de lichtheid, glans en de comfortabele draagbaarheid van viscose, maar dan met een aanzienlijk minder milieubelastend productieproces.

waar is het van gemaakt?

Lenzing EcoVero wordt gemaakt van houtpulp van bomen uit natuurlijk gekweekte, hernieuwbare en FSC of PEFC gecertificeerde bossen. Deze bomen groeien in Europa en de pulp wordt geproduceerd in Oostenrijk. Het bedrijf dat het materiaal EcoVero maakt is Lenzing AG. Zij zijn gefocust op maximale duurzaamheid en dat is onder andere terug te zien in het ‘closed-loop’ productieproces. Hierbij worden de chemicaliën die gebruikt worden om het hout op te lossen tot pulp steeds opnieuw gebruikt. Daarnaast gebeurt het bleken van de pulp 100% chloorvrij en vergeleken met de productie van viscose is er sprake van 50% minder uitstoot en wordt slechts de helft van de hoeveelheid water en energie gebruikt.

waar komt het vandaan?

Lenzing AG, het bedrijf dat EcoVero produceert, is gevestigd in Oostenrijk. Dit is een gunstige locatie om twee belangrijke redenen:

 • Het hout, afkomstig uit Europa, hoeft niet naar een ander werelddeel getransporteerd te worden voor de productie van de pulp en dat scheelt enorm in CO2-uitstoot
 • Regels en standaarden worden in Oostenrijk beter nageleefd en gecontroleerd dan in de meeste andere landen.