2 juni 2022 | 20.00 - 22.00 | pakken lancering

pak jouw
droom
"Dé pakken collectie lancering van Sasha Lara."

dresscode

White flower

droomlocatie

We gaan varen door Amsterdam!

Op deze magische dag lanceert Sasha Lara haar pakken collectie. Met onze collectie en diensten creëren we positieve impact. Of je bij ons voor de camera staat, onze pakken draagt of een Sasha Lara poster in je kantoor verwerkt; je herkent ons doordat we op een stijlvolle manier het vertrouwen in jezelf vergroten. We gunnen je dat je in jouw kracht mag staan en we versterken je graag in dit proces.

Sasha Lara is ontstaan vanuit de wens om gemeenschappen in Nepal te ondersteunen. Be the change. Samen maken we het verschil door te investeren in de sociale projecten die we vanuit Sasha Lara hebben opgezet. Momenteel bouwen we met elkaar een school op in Nepal (het schooltje was getroffen door een aardbeving) waardoor we een kleurrijke toekomst geven aan de kinderen die weer in deze veilige omgeving mogen leren en spelen.

We zijn dankbaar dat we samen met jou mogen bijdragen aan de groei en ontwikkeling van deze kinderen.

Wist je dat we de helft van onze winst geven aan sociale projecten in Nepal? En dat Sascha – founder van Sasha Lara – de collectie vrouwen pakken zelf heeft ontworpen? Vanuit een passie voor storytelling, fotografie en videografie zet Sascha vrouwen in hun kracht voor de camera. Voel je welkom om contact op te nemen en te ontdekken hoe we samen kunnen werken. 

Save the date

2 juni 2022

Zomerse avond

20.00 - 22.00

(live) muziek

Geniet van een drankje en een dansje

Champagne

We proosten met champagne

Borrel hapjes

Geniet van een luxe borrel

Ticket kosten

€29,-

De lancering zal op deze prachtige luxe boot plaats vinden. We gaan van 20.00 tot 22.00 varen door Amsterdam. Met 50 man zullen we genieten van een hapje en drankje tijdens de zonsondergang. 

Bij de aanschaf van een ticket sturen wij aanvullende informatie over de ontmoetingsplek en de dichtstbijzijnde parkeer mogelijkheid. 

“Na hard (maar vanuit het hart) werken, komt nu alles écht samen. Met mijn onderneming Sasha Lara lanceer ik op 2 juni 2022 de collectie voor ambitieuze, ondernemende vrouwen. 

Aan deze collectie heb ik 1,5 jaar met aandacht en passie gewerkt met het Sasha Lara team in Nepal. Het lanceringsevent zal op een magische plek midden in de natuur plaatsvinden, op landgoed Orangerie Elswout in Overveen.

Een Sasha Lara pak draait niet om het dragen van fashion, maar om het dragen van een verhaal, een verhaal dat verteld moet worden.

Lijkt me tof als je mij komt supporten op 2 juni ’22!” 

 

Bij het bemachtigen van een ticket, ontvang je jouw ticket per mail. In een mail sturen wij aanvullende informatie na. 

Pak jouw droom videreeks

Meld je hier aan om de exclusieve video van de Pak jouw droom serie te ontvangen