sashapak

€899,-

het ontwerp

 • De Sasha pak is een klassiek Sascha Lara pak. Het pak valt elegant door de lange wijde broek.
 • De highwaisted broek zit comfortabel rondom de heupen waardoor het pak je mag verrijken bij elke stap.
 • Je combineert het Sasha pak met stijlvolle hakken of comfortabele sneakers, zodat je mag stralen tijdens elke gelegenheid.
 • Geniet van een boost aan vertrouwen zodra je het pak draagt en straal kracht, plezier en ambitie uit.
 • Dankzij de oversized colbert creëer je de juiste outfit, omdat het item veelzijdig gedragen kan worden. We noemen deze stijl ‘Fashion with ambition’.

it's all about the details

Onze Sasha details máken het pak. Het Sasha pak heeft aan de voorkant van het jasje twee grote gouden knopen. Het ontwerp heeft een mooie, subtiele schoudervulling, waardoor je nog meer zelfvertrouwen uitstraalt.  Aan de mouw vind je een subtiele split, ook ontdek je op de top een uniek gouden knoopje die jouw look compleet maakt.

Pak op maat met fitgarantie waardoor dit pak perfect aansluit bij jouw wensen. Pak jouw droom en geniet van jouw droompak!

 

textiel

 • De stof is zacht en dat zorgt voor draagcomfort
 • De stof is sterk, waardoor we kwaliteit waarborgen
 • De stof ‘ademt’ en dat is prettig in zowel de winter als de zomer
 • De stof absorbeert water beter dan katoen, maar droogt toch sneller
 • De stof krimpt en kreukt minder dan katoen
 • Last but not least: De stof is uitstekend bestand tegen bacteriën, geen vieze geurtjes dus (Fun fact: bacteriegroei gaat bij synthetische stoffen maar liefst 2000 keer zo snel!)


“Combineer dit stijlvolle pak met een shirtje voorzien van lage hals; jouw vrouwelijkheid mag gezien worden.”

– Sascha

wat is ecovero?

Lenzing EcoVero is de duurzame versie van viscose. Qua uitstraling en gevoel is het vergelijkbaar met de materialen Tencel en Lycocell. De productie van Lenzing EcoVero wordt, in tegenstelling tot die van viscose, uitgevoerd op de meest milieuvriendelijke manier mogelijk. Het resulterende materiaal Lenzing EcoVero heeft de lichtheid, glans en de comfortabele draagbaarheid van viscose, maar dan met een aanzienlijk minder milieubelastend productieproces.

waar is het van gemaakt?

Lenzing EcoVero wordt gemaakt van houtpulp van bomen uit natuurlijk gekweekte, hernieuwbare en FSC of PEFC gecertificeerde bossen. Deze bomen groeien in Europa en de pulp wordt geproduceerd in Oostenrijk. Het bedrijf dat het materiaal EcoVero maakt is Lenzing AG. Zij zijn gefocust op maximale duurzaamheid en dat is onder andere terug te zien in het ‘closed-loop’ productieproces. Hierbij worden de chemicaliën die gebruikt worden om het hout op te lossen tot pulp steeds opnieuw gebruikt. Daarnaast gebeurt het bleken van de pulp 100% chloorvrij en vergeleken met de productie van viscose is er sprake van 50% minder uitstoot en wordt slechts de helft van de hoeveelheid water en energie gebruikt.

waar komt het vandaan?

Lenzing AG, het bedrijf dat EcoVero produceert, is gevestigd in Oostenrijk. Dit is een gunstige locatie om twee belangrijke redenen:

 • Het hout, afkomstig uit Europa, hoeft niet naar een ander werelddeel getransporteerd te worden voor de productie van de pulp en dat scheelt enorm in CO2-uitstoot
 • Regels en standaarden worden in Oostenrijk beter nageleefd en gecontroleerd dan in de meeste andere landen.