Sasha's SPRING shoot

save the date: 1 + 2 juni

 

Lieve jij,

Yes Sasha’s Spring Shoot gaat van start. De zomer moet nog even op zich wachten, maar de zonnige dagen in de lente staan al voor de deur. Een seizoen van bloemen en kleuren. 

Van de winter hebben we de zaadjes mogen planten en onze doelen voor aankomend jaar mogen neerzetten. Het wordt nu tijd dat jij mag gaan stralen voor mijn camera.  Om samen een frisse start in te luiden met mooie nieuwe foto’s om zo jouw beeldbank voor het voorjaar te vullen. 

De shoots zijn voor ondernemers die verlangen naar  een complete beeldbank met professionele en stijlvolle foto’s in een voorjaarsjasje. Voor de startende ondernemer die niet kan wachten om te werken aan haar zichtbaarheid en voor de professional die extra foto’s goed kan gebruiken voor de site, nieuwsbrieven en socials. Laat jezelf zien én gun jezelf een stijlvolle lente shoot.

Zie het vooral als een cadeau voor jezelf om te stralen voor de camera in een prachtige omgeving. We gaan plezier maken en ik zet je in jouw kracht. Pak jouw droom en geniet van het najaar, we maken er een feestje van!

Wie weet zie ik jou tussen de bloemen en de bijtjes! 

Liefs, Sascha

Note: Het weer doet wat die wilt en daarom heb ik twee back-up data, mocht het weer niet meezitten. Houdt rekening met: donderdag 15  & vrijdag 16 juni. 

sascha - founder

Sascha –  founder van Sasha Lara – gaat een uitdaging nooit uit de weg. Van haar ideeën en plannen maakt zij graag werkelijkheid, waarbij ze anderen verrijkt, inspireert en vooruit helpt. Van kinderen op een school in Nepal die zij helpt aan een betere toekomst tot kleermakers die zij een veilige werkplek geeft, maar ook in eigen land waar Sascha vrouwen een boost aan vertrouwen geeft. Sascha zet ambitieuze vrouwen in hun kracht dankzij de stijlvolle vrouwen pakken die zij zelf ontwerpt. Ook heeft Sascha een passie voor storytelling, waarbij zij anderen laat stralen voor de camera.

Video afspelen

Je kan kiezen uit 3 verschillende pakketten:

index
266px-AD_Etos_Logo_Positive

mijn kracht

Stijlvolle content waarbij klantbeleving centraal staat;

Binnen één werkweek (video)beelden om direct in te zetten;

5 jaar ervaring als foto- en videograaf;

100+ aantal ambitieuze, stralende vrouwen voor de lens om hun bedrijf een boost te geven.

Werkte samen met Katja Schuurman

zilver

275,-
  • 60 minuten shoot met Sascha
  • Een complete, stijlvolle beeldbank voor het nieuwe jaar
  • 1e + 2e  locatie (zie voorbeeld foto's van de locaties)
  • 3 kledingwissels
  • Mail met tips ter voorbereiding op de shoot en kledingadvies

Mocht je voor zilver gaan, boek dan 2 tijdslots achter elkaar via de Sasha Lara agenda.

Na het reserveren van jouw plekje, ontvang je een mail met aanvullende informatie. 

 

goud

150,-
  • 45 minuten shoot met Sascha
  • Een complete, stijlvolle beeldbank voor het voorjaar
  • 4 kledingwissels
  • Mail met tips ter voorbereiding op de shoot en kledingadvies
meest gekozen

Boek jouw gewenste tijdslot in Sasha Lara agenda.

Na het reserveren van jouw plekje, ontvang je een mail met aanvullende informatie. 

deze vrouwen gingen jou voor:

DSC03358-2

“Classy, Sassy and a bit bad assy” <3

Pak jouw droom

X Sascha

Ik verheug mij op onze samenwerking en kijk nu al uit naar de kennismaking. Heb je een vraag of wil je met mij in contact komen? Laat een bericht achter zodat we gauw met elkaar in gesprek komen. Beleef jouw droomleven en pak jouw droom!

FAQ

Je boeking is definitief na het overmaken van de 100% betaling. 

Met deze stootactie hanteer ik een 100% betaling voor onze shoot, hiermee reserveer jij jouw tijdslot. 

Staat er een buitenshoot gepland en is het weer die dag erg slecht? Bij meer dan 50% kans op regen verplaatsen we in overleg de afspraak naar een andere dag.

Tenzij dit voorafgaand aan de shoot duidelijk kenbaar wordt gemaakt, betekent het boeken van een fotoshoot ook dat je mij toestemming geeft om de door mij gemaakte foto’s te gebruiken op mijn website en social media kanalen.

Voor foto’s waarop geen gezichten herkenbaar zijn behoud ik ten alle tijden het auteursrecht. Denk hierbij aan sfeerfoto’s, omgevingsfoto’s of close-ups.