“Ik vertaal jouw unieke persoonlijkheid en verhaal naar indrukwekkende beelden”.

– Sascha

Fotograaf

Videograaf

Ontwerper

sascha - founder

Sascha –  founder van Sasha Lara – gaat een uitdaging nooit uit de weg. Van haar ideeën en plannen maakt zij graag werkelijkheid, waarbij ze anderen verrijkt, inspireert en vooruit helpt. Van kinderen op een school in Nepal die zij helpt aan een betere toekomst tot kleermakers die zij een veilige werkplek geeft, maar ook in eigen land waar Sascha vrouwen een boost aan vertrouwen geeft. Sascha zet ambitieuze vrouwen in hun kracht dankzij de stijlvolle vrouwen pakken die zij zelf ontwerpt. Ook heeft Sascha een passie voor storytelling, waarbij zij anderen laat stralen voor de camera.

Video afspelen
index
266px-AD_Etos_Logo_Positive

mijn kracht

  • Stijlvolle content waarbij klantbeleving centraal staat;
  • Binnen één werkweek (video)beelden om direct in te zetten;
  • 5 jaar ervaring als foto- en videograaf;
  • 100+ aantal ambitieuze, stralende vrouwen voor de lens om hun bedrijf een boost te geven.
  • Werkte samen met Katja Schuurman

 

sasha's MISSIE

Wij gaan de uitdaging aan om anderen te laten stralen vanuit vertrouwen en kracht om verder te komen dan waar zij nu staan. Je mag er zijn en je bent goed genoeg. Waar je ook woont, wie je ook bent en wat je ook doet. We creëren gelijke kansen voor iedereen in onze keten en maken het verschil om van de wereld een betere plek te maken.

Met onze collectie en diensten creëren we positieve impact. Of je bij ons voor de camera staat, onze pakken draagt of een Sasha Lara poster in je kantoor verwerkt; je herkent ons doordat we op een stijlvolle manier het vertrouwen in jezelf vergroten. We gunnen je dat je in jouw kracht mag staan en we versterken je graag in dit proces.

Sasha Lara is ontstaan vanuit de wens om gemeenschappen in Nepal te ondersteunen. Be the change. Samen maken we het verschil door te investeren in de sociale projecten die we vanuit Sasha Lara hebben opgezet. Momenteel bouwen we met elkaar een school in Nepal (het schooltje was getroffen door een aardbeving) waardoor we een kleurrijke toekomst geven aan de kinderen die weer in deze veilige omgeving mogen leren en spelen.

We zijn dankbaar dat we samen met jou mogen bijdragen aan de groei en ontwikkeling van deze kinderen.

Wist je dat we de helft van onze winst geven aan sociale projecten in Nepal? En dat Sascha – founder van Sasha Lara – de collectie vrouwen pakken zelf heeft ontworpen? Vanuit een passie voor storytelling, fotografie en videografie zet Sascha vrouwen in hun kracht voor de camera. Voel je welkom om contact op te nemen en te ontdekken hoe we samen kunnen werken. 

lieve woorden

"

Ik wil Sascha alle LOF en complimenten geven over onze shoot. Ik ben een persoon die echt oprecht lastig te raken is als het gaat om mijzelf. Maar jij hebt mij geraakt met jouw beelden. Je kent mijn verhaal niet, maar ik kan je vertellen dat het een behoorlijke weg is geweest waardoor ik mijzelf als het waren ergens ben verloren. Maar lieve Sascha wat heb jij dit naar boven gehaald, ik zie mij, maar dan ook echt ik, de Nury die ik diep van binnen ben. Mijn dank is echt zo groot dat wil jij niet weten. Ik wil niemand anders meer dan alleen jij achter de camera. Wij gaan nog vaak samenwerken lieve Sascha. Dank voor wie je bent.
- Nury van de Berg

"

Sascha is een ambitieus videograaf die heel goed weet wat ze wil en wat ze mooi vindt. Het is erg fijn werken met iemand die precies weet wat er moet gebeuren om jouw als vrouwelijke onderneemster goed uit de verf te laten komen. Niet eindeloos blijven proberen maar de tijd zo efficiënt mogelijk gebruiken. Wat een fantastisch eindresultaat de video is zo oprecht en mooi geworden dat ik niet kan wachten om dit met mijn potentiële klanten te delen.


- Koosje Janssen


"

Tijdens de shoot met Sascha voelde ik me meteen op mijn gemak. Ze zorgt ervoor dat je meteen jezelf kan zijn en slaagt er dan ook in om je heel spontaan op foto te zetten. Naast het feit dat de shoot gewoon een hele leuke ervaring was, ben ik ook echt heel blij met het resultaat. De foto’s tonen mij precies zoals ik ben! Als ondernemer kan ik deze foto’s perfect gebruiken voor mijn social media en website, Sascha heeft helemaal begrepen wat ik met mijn onderneming wil uitstralen en dit perfect op beeld gezet. Ik kreeg de beelden ook erg snel én ik kreeg er heel veel, wat haar toch onderscheid van vele andere fotografen. Ik boek zeker in de toekomst nog een shoot!

- Shana Cabus

portfolio - videografie

Kooszorgenloos

L'atelier

Nepalese maker

return to sender

mini documentaire

event

portfolio - fotografie

wedding

product

portrait

travel

event

interieur

season shoot

New born

KIDS

branding

DSC09835
DSC09725
DSC06292
DSC06258
Model draagt een hoed aan het strand, beach fotografie
Sexy en elegante fotoshoot met model aan het strand van Bloemendaal in Nederland
Sexy woman empowerment
fashion fotografie door sasha lara production
Sexy man zonder shirt geposeert in de studio van Studio Atelier Oost
DSC09317
Model in een coconut milk Sasha Lara pak aan in Amsterdam met een hoed van Old habits die hard
DSC01736
IMG_0167
DSC01703
IMG_6318
Prachtige beeld van Maja met zon in haar blauwe ogen, gaaf plaatje geschoten aan het strand van Bloemendaal
DSC05922

Pak jouw droom

X Sascha

Ik help je graag verder te komen dan waar je nu staat. Laat een bericht hieronder achter en ik neem z.s.m. contact met je op.

Een geweldig vooruitzicht om samen te werken.

Pak jouw droom videreeks

Meld je hier aan om de exclusieve video van de Pak jouw droom serie te ontvangen