storytelling
jouw verhaal is uniek

BRANDING

“Ik vertaal jouw unieke persoonlijkheid en verhaal naar indrukwekkende beelden”.

– Sascha

Sexy en elegante fotoshoot met model aan het strand van Bloemendaal in Nederland
storytelling
jouw verhaal is uniek

OUR services

storytelling

Beleef een fotoshoot met Sasha Lara. Storytelling is haar passie en Sascha vertaalt jouw unieke persoonlijkheid en verhaal naar indrukwekkende beelden die jouw zelfvertrouwen een boost geven. Ze zet je in jouw kracht en laat je stralen voor de camera, want je mag er zijn. Je bent goed genoeg en mag gezien worden. Geniet van deze unieke ervaring en speciale shoot die je jezelf gunt.

Storytelling portret

Storytelling Reportage

Video portret

Koosje Janssen
Koosje Janssen
Lees verder
Sascha is een ambitieus videograaf die heel goed weet wat ze wil en wat ze mooi vindt. Het is erg fijn werken met iemand die precies weet wat er moet gebeuren om jouw als vrouwelijke onderneemster goed uit de verf te laten komen. Niet eindeloos blijven proberen maar de tijd zo efficiënt mogelijk gebruiken. Wat een fantastisch eindresultaat de video is zo oprecht en mooi geworden dat ik niet kan wachten om dit met mijn potentiële klanten te delen.
Lisa Heusden
Lisa Heusden
Lees verder
In augustus heb ik mee gedaan met de Sascha Summer Shoot. Op een hele gave locatie op het strand hebben we prachtige foto’s gemaakt. De dag erna had ik meteen mijn foto’s al! Super fijn, want ik ben altijd zo nieuwsgierig en ik hoefde dus niet lang te wachten. Ik ben super blij met het eindresultaat. Deze foto’s kan ik goed gebruiken op mijn website en mijn socials. Ik zou Sascha zeker aanraden om mooie foto’s van jou te laten maken!
Shana Cabus
Shana Cabus
Lees verder
Tijdens de shoot met Sascha voelde ik me meteen op mijn gemak. Ze zorgt ervoor dat je meteen jezelf kan zijn en slaagt er dan ook in om je heel spontaan op foto te zetten. Naast het feit dat de shoot gewoon een hele leuke ervaring was, ben ik ook echt heel blij met het resultaat. De foto’s tonen mij precies zoals ik ben! Als ondernemer kan ik deze foto’s perfect gebruiken voor mijn social media en website, Sascha heeft helemaal begrepen wat ik met mijn onderneming wil uitstralen en dit perfect op beeld gezet. Ik kreeg de beelden ook erg snel én ik kreeg er heel veel, wat haar toch onderscheid van vele andere fotografen. Ik boek zeker in de toekomst nog een shoot!
Wanda van Arkelen
Wanda van Arkelen
Lees verder
Ik heb meegedaan aan de Sasha Summer Shoot waar Sasha op een hele mooie locatie in een relatief korte tijd fatastische foto's heeft gemaakt. Ze had hele goede ideeën maar stond ook open voor eigen inbreng. Kortom ik was super blij met het geweldige eindresultaat! Mocht je dus mooie foto's willen laten maken dan kan ik Sasha zeker aanbevelen!
Arina van Londen
Arina van Londen
Lees verder
Profielfoto van arinavanlonden Een paar weken geleden had ik een shoot met Sasha voor mijn bedrijf. Ik sta niet vaak voor de camera, maar Sasha liet me helemaal op mij gemak voelen. De shoot was erg leuk en afwisselend. Na afloop waren de foto’s snel geleverd en die waren super geworden! Met behulp van Sasha heb ik nu echt top foto’s die ik voor mijn bedrijf kan inzetten 🤩
Saskia Zwaard
Saskia Zwaard
Lees verder
De fotoshoot met Sascha op het strand was fantastisch! Sascha is super praktisch en creatief. Ze weet de juiste hoeken te pakken en elke foto is gewoon raak. Zelfs met de extreem harde wind, regen en een klein zonnetje, wist ze prachtige foto's te maken. Heel erg bedankt!
Femke Ditmars
Femke Ditmars
Lees verder
Sasha maakte tijdens een Sasha Summer Shoot hele toffe foto's voor mijn website en social media. Sasha is professioneel, enthousiast, creatief en superrelaxed. Ik voelde me heel erg op mijn gemak en ben erg blij met het eindresultaat!
Jane
Jane
Lees verder
Ontzettend blij met de foto's van Sascha! Ik ben altijd wat awkward tijdens een fotoshoot. Daarom doe ik eigenlijk nooit een professionele shoot. Maar Sascha stelde mij op me gemak en heeft met haar camera een weerspiegeling van wie ik ben op dit moment weten vast te leggen. Precies zoals ik graag wilde!
Saskia Huizer
Saskia Huizer
Lees verder
Recent heb ik een fotoshoot gehad bij Sasha. Ondanks dat ik mij bij de meeste fotoshoots niet altijd heel comfortabel voel, was dat nu helemaal niet het geval. Ik voelde mij meteen bij Sasha op mijn gemak en dat uit zich ook in prachtige foto’s waar ik ontspannen op sta. En dit komt natuurlijk ook door de fantastische beelden die Sasha kan schieten. Sasha dank je wel voor de mooie foto’s. Je bent een persoon die meedenkt in mij en mijn bedrijf.
Alina Nordling
Alina Nordling
Lees verder
I loved working with Sasha! She is really professional, effective and has a great eye for photography. I'm glad I found her for our brand shoot with Depois. The results of the video and photos exceeded our expectations. Strongly recommend!
Danniek Oberije
Danniek Oberije@username
Lees verder
"Als je op zoek bent naar een regelrechte topper, dan ben je bij Sascha aan het juiste adres! Via social media kwam ik bij haar terecht en besloot ik om een Summer Shoot te boeken. Sascha zorgt ervoor dat je je snel op je gemak voelt en dat het shooten zeker ook de fun-factor heeft. Om dan nog niet over het resultaat te spreken.. Wat zijn de foto's prachtig geworden! Mooier dan dat ik ze me zelf ooit had kunnen voorstellen! Sascha, nogmaals heel erg bedankt voor deze mooie ervaring!
Nury van de berg
Nury van de berg
Lees verder
Ik wil Sascha alle LOF en complimenten geven over onze shoot. Ik ben een persoon die echt oprecht lastig te raken is als het gaat om mijzelf. Maar jij hebt mij geraakt met jouw beelden. Je kent mijn verhaal niet, maar ik kan je vertellen dat het een behoorlijke weg is geweest waardoor ik mijzelf als het waren ergens ben verloren. Maar lieve Sascha wat heb jij dit naar boven gehaald, ik zie mij, maar dan ook echt ik, de Nury die ik diep van binnen ben. Mijn dank is echt zo groot dat wil jij niet weten. Ik wil niemand anders meer dan alleen jij achter de camera. Wij gaan nog vaak samenwerken lieve Sascha. Dank voor wie je bent.,
Previous
Next
Portret fotografie door Sascha Brolman op het strand van Zandvoort aan zee

Storytelling portret

€449,-

excl. BTW

Lieve jij,

Ik vertaal jouw unieke verhaal en persoonlijkheid op aesthetic beeld. Ik laat je stralen in de puurste vorm en denk actief mee dankzij kleding-, kleur- en stijladvies op maat. Ervaar een shoot waardoor je vertrouwen ontvangt om verder te komen dan waar je nu staat. Geniet van onbeperkt foto’s die je consequent kunt inzetten op al jouw kanalen om moeiteloos met jouw ideale klant te verbinden. Het juiste beeld maakt het verschil  je jou een stap verder brengen om jouw droom te pakken! Voor de fotoshoot mag je een uniek Sasha Lara design pak naar keuze dragen. De foto’s van de shoot worden binnen één werkweek digitaal in High Quality geleverd. 

Plan nu jouw kennismakingsgesprek, ik hoor graag je wensen en ik kijk er naar uit om je te mogen versterken. 

Pak jouw droom!

Liefs,

Sascha

Model draagt een hoed aan het strand, beach fotografie

Storytelling reportage

€899,-

excl. BTW

Lieve jij,

Beleef een Storytelling reportage op maat en laat jouw ondernemersreis vastleggen in stijlvolle beelden. Jouw verhaal en persoonlijkheid staan centraal en ik kan niet wachten om je te laten stralen voor de camera. Het resultaat? Aesthetic beelden die congrueren met je boodschap zodat je deze content kunt inzetten om de zichtbaarheid van je bedrijf naar the next level te tillen. 

Ik zet je in jouw kracht en laat je stralen voor de camera, want je mag er zijn. Je bent goed genoeg en mag gezien worden. Geniet van deze unieke ervaring, een stijlvolle shoot die je jezelf gunt. Bijvoorbeeld om consequent zichtbaar te worden met en voor jouw bedrijf. Ik ben de professionele fotograaf die jouw huisstijl vertaalt naar branded content.

A day in the life shoot wil ik jouw puurste (werk)leven belichten. Ik neem letterlijk een kijkje achter de schermen van jouw bedrijf. Daar beginnen de echteverhalen. En met deze enthousiaste, bevlogen verhalen creëer ik unieke beelden. Met een brainstorm vooraf waarin ik strategisch met je meedenk, belicht ik jouw persoonlijkheid en vertaal ik jouw verhaal naar het juiste beeld. Pure beeldenmakenhet verschil om de juiste leads te generen en de boodschap van jouw bedrijf te laten configureren met je sales uitingen. Je straalt en voelt je comfortabel voor de camera, omdat ik je de strategische en uitvoerende begeleiding bied waardoor je vanuit vertrouwen in je kracht komt te staan. Binnen één een week kun je met trots het resultaat bewonderen. 

Voor de fotoshoot mag je een uniek Sasha Lara design pak naar keuze dragen. De foto’s van de shoot worden binnen één werkweek digitaal in High Quality geleverd. Vernieuw de website met de foto’s, zet deze in voor de socials, nieuwsbrief of andere on- en offline uitingen. Deel jouw wensen met ons zodat we met elkaar kunnen afstemmen hoe we elkaar kunnen versterken. Sascha denkt actief en strategisch met jouw brand mee. Denk aan de gewenste setting, uitstraling, kledingstijl en aanvullende benodigdheden. Ook mag je je voorkeur voor pak en je maat met ons delen zodat we de fotoshoot met elkaar kunnen bespreken. 

Ik en mijn team staan graag voor je klaar. Een geweldig vooruitzicht om jou te mogen versterken en je te laten stralen voor de camera.

Pak jouw droom en straal voor de camera.

 

Liefs Sascha

 

Lifestyle fotografie photography cursus workshop
Koosje Janssen model voor Sasha Lara, prachtige portret fotografie tijdens de zonsondergang

Video portret

€1299,-

excl. BTW

PORTFOLIO
I M P R E S S I E
fotobranding voor de brand Sasha Lara
Branding fotografie in Amsterdam
Zeer bijzondere prachtige foto van model met hand tegen de zon.
Fashion fotograaf maakt sexy vrouwelijke elegante foto van model op het strand
Fashion fotograaf maakt sexy vrouwelijke elegante foto van model op het strand
Portret fotografie door Sascha Brolman
Portret fotografie door Sascha Brolman
Portret fotografie door Sascha Brolman op het strand van Zandvoort aan zee
Koosje Janssen model voor Sasha Lara, prachtige portret fotografie tijdens de zonsondergang
Vrouwelijk model Zoe model voor kledingmerk. Fotoshoot bij Atelier Oost
Vrouwelijk model Zoe model voor kledingmerk. Studio Fotoshoot bij Atelier Oost
Studio fotografie met twee modellen in Studio Atelier Oost
Sexy man zonder shirt geposeert in de studio van Studio Atelier Oost
L"Atelier mannen shoot branding fotografie voor pakken merk
Kooszorgenloos voor de lens van Sasha Lara production
Videoportret van Koosje. Het is een branded video shoot waarbij ze haar passie en verhaal verteld op beeld en in de camera
Prachtige beeld van Maja met zon in haar blauwe ogen, gaaf plaatje geschoten aan het strand van Bloemendaal
love shoot in de duinen
fashion fotografie door sasha lara production
fashion fotografie door sasha lara production met natuurlijk licht
Vrouwelijke ondernemer portret fotografie
Vrouwelijke ondernemer portret fotografie
Love shoot, liefde fotografie in de duinen in de zomer
bruiloft fotografie
bruiloft fotografie
bruiloft fotografie
branding fotoshoot zwart wit foto's
Portret fotografie voor LinkedIn Instagram voor vrouwelijke entrepreneurs
Sexy woman empowerment
lifestyle fotografie
Pak jouw droom
lifestyle fotografie
lifestyle fotografie
wedding fotografie photography
Woman entrepreneur, vrouwelijke ondernemer
Model in een coconut milk Sasha Lara pak aan in Amsterdam met een hoed van Old habits die hard
vrolijke happy spontane fotoshoot aan zee
Spontane shoot
Portret fotografie tijdens de zonsondergang
Model aan 't IJ in Amsterdam draagt een chique vrouwen pak van Sasha Lara
Spontane fotoshoot over je mind, body en food
Natuurlijk en pure shoot bij Sasha Lara productions
Lifestyle fotografie photography cursus workshop
Model in Maja pak in Amsterdam met een dames fiets met bloemen
Lifestyle fotografie photography cursus workshop
Het online programma

Ben je een ambitieus vrouw vol met ideeën en dromen, alleen weet je er geen grip op te krijgen. Heb je ambities om andere te inspireren met jouw creativiteit en talent? Wil je jouw dromen waar maken net zoals Sascha dat deed? In dit programma leert Sascha jouw dromen na te jagen, zodat je meer in jezelf gaat geloven en daardoor meer voor andere kan betekenen. 

Na de cursus ‘Ons pak, jouw droom’ succesvol te hebben afgerond krijg je van ons een kortingscode om jouw unieke Sasha Lara pak op maat te maken. Wij geloven in het geven van meer, waardoor je ook een kortingsbon mag geven aan jouw inspiratiebron. Met het dragen van dit pak zal je meer in je kracht gaan staan en is het tijd om jouw droom te realiseren en aan de wereld te laten zien. 

 

YOUR SUIT

YOUR DREAM

PORTFOLIO
INSTAGRAM ADS