BRANDING

“Ik vertaal jouw unieke persoonlijkheid en verhaal naar indrukwekkende beelden”.

– Sascha

B R A N D I N G    

foto branding

Pak jouw podium en durf te stralen voor mijn camera. Jouw boodschap en verhaal staan centraal, vanuit verbinding en vertrouwen zet ik je in jouw kracht. Je mag er zijn. . Kleur samen met mij buiten de lijntjes en geniet van een unieke foto branding shoot op maat Ik luister en zie jou, je mag trots zijn op waar je nu staat. Ik verheug mij erop om je te versterken en met jou samen te werken, zodat je een complete beeldbank aan stijlvolle foto’s hebt die je voor alle doeleinden kunt inzetten. Van een stralende profielfoto tot content voor jouw website en sfeervolle beelden voor social media posts; ontdek de professionele beelden en geniet van het resultaat. 

Een fotoshoot bij Sasha Lara is stijlvol, creatief en anders dan anders. Ik laat je stralen voor de camera, want jij mag gezien worden. Storytelling is mijn passie en ik vertaal jouw unieke persoonlijkheid en ondernemersverhaal naar indrukwekkende beelden waar je trots op zult zijn.Je mag gezien worden en pakt jouw podium. Maak van je dromen werkelijkheid en geniet van deze unieke ervaring. 

“Een shoot met Sascha is zoveel meer dan het creëren van een stijlvolle beeldbank. Het is een onvergetelijke beleving waardoor je meer zelfvertrouwen krijgt en je gaat stralen. Niet alleen voor de camera, maar elke dag opnieuw wanneer je jouw droom pakt.” 

Ik denk graag met je mee om jouw unieke persoonlijkheid te vertalen naar sprekende beelden die anderen raken. Ik verheug mij op onze kennismaking waarbij ik je kleur- en stijladvies geef, maar we ook de locatie mogelijkheden en werkwijze bespreken. Zowel strategisch als uitvoerend kun je op mijn expertise rekenen, een eer om binnenkort samen te werken. Branding by Sasha Lara €1299,-

lieve woorden

"

Ik wil Sascha alle LOF en complimenten geven over onze shoot. Ik ben een persoon die echt oprecht lastig te raken is als het gaat om mijzelf. Maar jij hebt mij geraakt met jouw beelden. Je kent mijn verhaal niet, maar ik kan je vertellen dat het een behoorlijke weg is geweest waardoor ik mijzelf als het waren ergens ben verloren. Maar lieve Sascha wat heb jij dit naar boven gehaald, ik zie mij, maar dan ook echt ik, de Nury die ik diep van binnen ben. Mijn dank is echt zo groot dat wil jij niet weten. Ik wil niemand anders meer dan alleen jij achter de camera. Wij gaan nog vaak samenwerken lieve Sascha. Dank voor wie je bent. - Nury van de Berg

"

Sascha is een ambitieus videograaf die heel goed weet wat ze wil en wat ze mooi vindt. Het is erg fijn werken met iemand die precies weet wat er moet gebeuren om jouw als vrouwelijke onderneemster goed uit de verf te laten komen. Niet eindeloos blijven proberen maar de tijd zo efficiënt mogelijk gebruiken. Wat een fantastisch eindresultaat de video is zo oprecht en mooi geworden dat ik niet kan wachten om dit met mijn potentiële klanten te delen.
- Koosje Janssen"

Tijdens de shoot met Sascha voelde ik me meteen op mijn gemak. Ze zorgt ervoor dat je meteen jezelf kan zijn en slaagt er dan ook in om je heel spontaan op foto te zetten. Naast het feit dat de shoot gewoon een hele leuke ervaring was, ben ik ook echt heel blij met het resultaat. De foto’s tonen mij precies zoals ik ben! Als ondernemer kan ik deze foto’s perfect gebruiken voor mijn social media en website, Sascha heeft helemaal begrepen wat ik met mijn onderneming wil uitstralen en dit perfect op beeld gezet. Ik kreeg de beelden ook erg snel én ik kreeg er heel veel, wat haar toch onderscheid van vele andere fotografen. Ik boek zeker in de toekomst nog een shoot!

- Shana Cabus

Pak jouw droom

X Sascha

Ik verheug mij op onze samenwerking en kijk nu al uit naar de kennismaking. Heb je een vraag of wil je met mij in contact komen? Laat een bericht achter zodat we gauw met elkaar in gesprek komen. Beleef jouw droomleven en pak jouw droom!

DSC06292
DSC06258
DSC09725
Model draagt een hoed aan het strand, beach fotografie
Sexy en elegante fotoshoot met model aan het strand van Bloemendaal in Nederland
Sexy woman empowerment
fashion fotografie door sasha lara production
Sexy man zonder shirt geposeert in de studio van Studio Atelier Oost
Model in een coconut milk Sasha Lara pak aan in Amsterdam met een hoed van Old habits die hard
DSC01736
IMG_0167
DSC01703