officiele lancering

22-08-22

Dagen
Uren
Minuten
Seconden

pak jouw droom

Sasha pak

Lara pak

Maja pak

handgemaakt

met liefde in Nepal

Sasha pak

In een Sasha Lara pak voel je je goed, omdat we met elkaar positieve impact creëren. Voel jouw zelfvertrouwen toenemen met elke stap en geniet van de ontwikkelingen die je mag doormaken.

lara pak

Het Lara pak is speciaal ontworpen voor de girlbosses. Sta je aan het begin van je carrière? Wil je graag in je kracht staan voor een belangrijke afspraak? Bij het dragen van de Lara suit kom je ambitieus én vrouwelijk over. Je staat sterk in je schoenen om jouw carrière doelen te behalen.

In een Sasha Lara pak voel je je goed, omdat we met elkaar positieve impact creëren. Voel jouw zelfvertrouwen toenemen met elke stap en geniet van de ontwikkelingen die je mag doormaken. Als jij je goed voelt, straalt deze positieve energie uit naar alle gebieden die je aandacht wil geven. Geniet van deze flow; geniet van een Sasha Lara pak. Welk pak je ook kiest, we staan voor je klaar.

maja pak

Het comfortabele MAJA PAK van Sasha Lara is ideaal om te dragen tijdens een stijlvolle gelegenheid. We hebben comfort, stijl én een vrouwelijke uitstraling gecombineerd zodat je vol vertrouwen voor de dag kunt komen.

Geniet van dit prachtige pak inclusief pasgarantie, waardoor je zeker weet dat het onder alle omstandigheden aansluit bij jouw wensen.

De ontwerpen

met betekenis

FILE AVP2

Rise again

Sasha Lara onderneemt met impact. Het printje Rise Again staat voor nieuwe moed en nieuwe kansen voor iedereen, wie je ook bent en waar je ook woont. De helft van onze winst gaat naar sociale projecten in ontwikkelingslanden waarbij wij bewust kansen benutten om de wereld mooier te maken.Vergeet-mij-nietje

Vergeet niet waar de materialen en kleding vandaan komen, deze worden met liefde en aandacht gemaakt door bevlogen makers in Nepal.Wees je bewust van de ecologische voetafdruk die je achterlaat. De bloem van hoop, liefde en herinnering.

Mandala

Mandala betekent de magische cirkel. Onze mandala print betekent inspiratie en innerlijke verrijking. Het ontwerp maakt je bewust van de oneindigheid van het bestaan en de verbinding met alles om je heen. Alles is mogelijk, pak jouw droom.

Himalaya gebergte

De Himalaya gebergte bevindt zich voor een groot deel in Nepal. De berg waar het verhaal van Sasha Lara is ontstaan tijdens Sascha’s eerste backpack avontuur door Nepal. De berg staat ook voor het schooltje waar Sasha Lara een bijdrage heeft geleverd met de wederopbouw van het schooltje nadat het  was verwoest door de aardbeving. 

Sl.2021.C001

coconut

De  kleur Coconut is de kleur van de bergkristal. De steen vermindert angsten, geeft vertrouwen en geeft je een betere concentratie. De affirmatie die bij deze steen hoort is:

“Ik voel me gelukkig, krachtig en succesvol.”

lavendel

De kleur Lavendel is de kleur van de amethist. De steen brengt innerlijke rust en harmonie en geeft inzicht in de keuzes die je maakt. de affirmatie die bij deze steen hoort is:

“Ik heb vertrouwen in mijzelf en de keuze dat ik maak.”

deep ocean

De kleur van Deep ocean is de kleur van de sodaliet. Het is een inzichtgevende steen die zelfacceptatie bevordert. De affirmatie die bij deze steen hoort is: 

“Ik leef iedere dag vanuit kracht en zelfvertrouwen.”

jungle

De kleur van Jungle is de kleur van de Avunturijn, een steen die staat voor voorspoed, geluk en het waarmaken van je dromen. De affirmatie die bij deze steen hoort is:

“Ik pak mijn droom.”

duuraamheid

We hanteren een zero waste beleid waarbij we alle materialen zo goed mogelijk benutten en hergebruiken. We proberen onze ecologische voetafdruk te verkleinen waar dat mogelijk is en maken bewuste keuzes. We zijn graag transparant en nemen je mee tijdens onze duurzame ondernemersreis waarin we elke dag een positief verschil willen maken. Onze kracht is om transparant en loyaal naar te zijn. We vertellen je graag waar we mee bezig zijn en welke doelen we nemen op weg naar duurzamere wereld.

unieke stof

We boeken vooruitgang op onze weg naar duurzaamheid. In juli 2021 lanceren we onze tweede collectie. De stof van onze pakken wordt gemaakt het duurzame stof EcoVero. EcoVero wordt gemaakt van houtpulp van bomen uit natuurlijk gekweekte, hernieuwbare en FSC of PEFC gecertificeerde bossen. Deze bomen groeien in Europa en de pulp wordt geproduceerd in Oostenrijk.

Voor meer informatie lees onze FAQ pagina. Hier kan je onder andere de wasvoorschriften terug vinden.
Pasgarantie

Sasha Lara biedt een Fit-garantie. We doen ons uiterste best om een pak te maken dat perfect aansluit bij jouw wensen en vorm van uw lichaam. Komt het voor dat het pak niet past? Of moeten er aanpassingen in de fitting plaatsvinden? Wij denken graag met je mee. Een van de oplossingen is bijvoorbeeld dat je het pak bij een kleermaker in jouw omgeving kunt brengen en we de aanpassingen voor je vergoeden. We staan graag klaar om een passende oplossing aan te bieden, zodat je jouw pak met trots mag dragen. Ben je nog steeds niet tevreden over de aanpassing? Dan sturen we een nieuw pak met de juiste aanpassingen. Alle kosten zijn voor ons.

“Jouw Sasha Lara droom pak voor elke gelegenheid.

Geniet van stijl, comfort én vertrouwen.”

pak op maat

899
 • Pak op maat
 • Kleur- en kledingstijl advies op maat
 • Levering binnen 4 - 6 weken
 • €49 gaat naar Nepal

pak op maat+ business shoot

1299
 • Pak op maat
 • 1,5 uur shoot met Sascha
 • Onbeperkt foto's in hoge kwaliteit
 • €49 gaat naar Nepal
meest gekozen

Doelbedrag Nepal €5000,-

10%

Het is onze missie om elk jaar een doelbedrag op te halen voor onze sociale projecten in ontwikkelingslanden. Dit jaar ondersteunen we een school met de wederopbouw. In 2019 bezocht Sascha voor het eerst deze verwoeste school door de aardbeving. Met de opbrengst kunnen de kinderen lesmateriaal aanschaffen; tekenblokjes, pennen en leesboeken. Samen creëren we gelijke kansen voor iedereen in onze keten en maken het verschil om van de wereld een betere plek te maken.

onze aanpak

Geweldig dat je jezelf een Sasha Lara pak als tijdloos cadeau gunt. Elke maand hebben we maar vier unieke plekken beschikbaar, omdat de pakken handgemaakt worden in Nepal. Dit is een kostbaar en tijdrovend proces, dit maakt de pakken zeer exclusief. We kijken enorm uit om een pak op maat voor jou te laten maken, zodat het pak jou letterlijk en figuurlijk kan omarmen. De Sasha Lara pakken zijn zeer geliefd, het pak geeft je zelfvertrouwen en kracht waardoor je gaat stralen.  

 • Via ‘Calendly’ maak je een online afspraak met Sascha, founder van Sasha Lara. Ook vul je het formulier in, zodat we op de hoogte zijn van jouw wensen en verwachtingen. 
 • De aanbetaling van 50% wordt voldaan en daarmee geef je akkoord op jouw unieke pak uit de Sasha Lara collectie. Ook ontvang je een verrassingspakket en maken we ons klaar voor onze ‘Pak jouw droom’ kledingadvies call. Tijdens onze video call; 
  • Trek je flexibele dunne kleding aan;
  • Ontvang je kleur- en stijladvies op maat;
  • Luisteren we graag naar jouw wensen en verwachtingen;
  • Meten we je maten op voor het droompak.
 • De makers in Nepal creëren jouw droompak en verwerken al jouw wensen
 • Binnen zes weken krijg jij het pak thuisgestuurd
 • Geniet van jouw Sasha Lara én pak jouw droom
 • €50,- van de winst gaat naar Nepal

lieve woorden

Puck Blokland

"Ik kijk met veel plezier terug op de waardevolle videocall met Sascha. Alleen al de kleurenanalyse maakte veel indruk en was spot on! Een geweldige ervaring om op deze toegankelijke én gezellige manier stap voor stap mijn maten op te nemen en de stoffen te bewonderen. Ik kan niet wachten om het pak op maat te kunnen dragen!"

Dagmar Verhoeven

"Ik kijk met veel plezier terug op de waardevolle videocall met Sascha. Alleen al de kleurenanalyse maakte veel indruk en was spot on! Een geweldige ervaring om op deze toegankelijke én gezellige manier stap voor stap mijn maten op te nemen en de stoffen te bewonderen. Ik kan niet wachten om het pak op maat te kunnen dragen!"

Maja Elders

"Ik kijk met veel plezier terug op de waardevolle videocall met Sascha. Alleen al de kleurenanalyse maakte veel indruk en was spot on! Een geweldige ervaring om op deze toegankelijke én gezellige manier stap voor stap mijn maten op te nemen en de stoffen te bewonderen. Ik kan niet wachten om het pak op maat te kunnen dragen!"