SASHA pak
Duurzame dames pakken
Lara pak
Duurzame dames pakken
Marja pak
Duurzame dames pakken

handgemaakt

met liefde in Nepal

handgemaakt

met liefde uit Nepal

sasha pak

In een Sasha Lara pak voel je je goed, omdat we met elkaar positieve impact creëren. Voel jouw zelfvertrouwen toenemen met elke stap en geniet van de ontwikkelingen die je mag doormaken.

lara pak

Het Lara pak is speciaal ontworpen voor de girlbosses. Sta je aan het begin van je carrière? Wil je graag in je kracht staan voor een belangrijke afspraak? Bij het dragen van de Lara suit kom je ambitieus én vrouwelijk over. Je staat sterk in je schoenen om jouw carrière doelen te behalen.

maja pak

Het comfortabele MAJA PAK van Sasha Lara is ideaal om te dragen tijdens een stijlvolle gelegenheid. We hebben comfort, stijl én een vrouwelijke uitstraling gecombineerd zodat je vol vertrouwen voor de dag kunt komen.

SAsha Pak

In een Sasha Lara damespak voel je je goed, je straalt en jaagt jouw dromen na. Je gunt jezelf mooie ervaringen, kansen om te verbinden en te beleven. Je geniet van de ontwikkelingen die je mag doormaken. Geniet van dit prachtige pak op maat inclusief pasgarantie, waardoor je zeker weet dat het onder alle omstandigheden aansluit bij jouw wensen.

lara Pak

Het Lara damespak op maat is speciaal ontworpen voor de girlbosses. Wil je graag in je kracht staan voor een belangrijke afspraak? Bij het dragen van de Lara pak geniet je van comfort en stijl. De vrouwelijke uitstraling in combinatie met unieke details zorgen ervoor dat je sterk in je schoenen staat en jouw droom kunt pakken. In een Sasha Lara damespak voel je je goed, omdat we met elkaar positieve impact creëren. Voel jouw zelfvertrouwen toenemen met elke stap en geniet van de ontwikkelingen die je mag doormaken. Als jij je goed voelt, straalt deze positieve energie uit naar alle gebieden die je aandacht wil geven. Geniet van deze flow; geniet van een Sasha Lara pak op maat. Welk pak je ook kiest, we staan voor je klaar.

maja Pak

Het comfortabele Maja pak van Sasha Lara is ideaal om te dragen tijdens een stijlvolle gelegenheid. We hebben comfort, stijl én een vrouwelijke uitstraling gecombineerd zodat je vol vertrouwen voor de dag kunt komen. Geniet van dit prachtige dames maat pak inclusief pasgarantie, waardoor je zeker weet dat het onder alle omstandigheden aansluit bij jouw wensen.

De ontwerpen

met betekenis

Wegens succes tijdelijk uitverkocht

Rise again

Sasha Lara onderneemt met impact. Het printje Rise Again staat voor nieuwe moed en nieuwe kansen voor iedereen, wie je ook bent en waar je ook woont. Een vast bedrag gaat naar sociale projecten in ontwikkelingslanden waarbij wij bewust kansen benutten om de wereld mooier te maken.

 Rhodondendron

De Rhododendron is de nationale bloem van Nepal; het land waarvoor Sasha Lara zich hard maakt. Door banen aan te bieden aan meerdere kleermakers, creëren we financiële perspectieven voor gemeenschappen in Nepal.Himalaya gebergte

De Himalaya gebergte bevindt zich voor een groot deel in Nepal. De berg waar het verhaal van Sasha Lara is ontstaan tijdens Sascha’s eerste backpack avontuur door Nepal. De berg staat ook voor het schooltje waar Sasha Lara een bijdrage heeft geleverd met de wederopbouw van het schooltje nadat het  was verwoest door de aardbeving. Mandala

Mandala betekent de magische cirkel. Onze mandala print staat voor inspiratie en innerlijke verrijking. Het ontwerp maakt je bewust van de oneindigheid van het bestaan en de verbinding met alles om je heen. Alles is mogelijk, pak jouw droom.Vergeet-mij-nietje

Vergeet niet waar de materialen en kleding vandaan komen, deze worden met liefde en aandacht gemaakt door bevlogen makers in Nepal. Wees je bewust van de ecologische voetafdruk die je achterlaat. De bloem van hoop, liefde en herinnering. Liefde om jezelf te gunnen en te geven, maar juist ook door te geven. coconut

De  kleur Coconut is de kleur van de bergkristal. De steen vermindert angsten, geeft vertrouwen en geeft je een betere concentratie. De affirmatie die bij deze steen hoort is:

“Ik voel me gelukkig, krachtig en succesvol.”

lavendel

De kleur Lavendel is de kleur van de amethist. De steen brengt innerlijke rust en harmonie en geeft inzicht in de keuzes die je maakt. de affirmatie die bij deze steen hoort is:

“Ik heb vertrouwen in mijzelf en de keuze dat ik maak.”

deep ocean

De kleur van Deep ocean is de kleur van de sodaliet. Het is een inzichtgevende steen die zelfacceptatie bevordert. De affirmatie die bij deze steen hoort is: 

“Ik leef iedere dag vanuit kracht en zelfvertrouwen.”

jungle

De kleur van Jungle is de kleur van de Avunturijn, een steen die staat voor voorspoed, geluk en het waarmaken van je dromen. De affirmatie die bij deze steen hoort is:

“Ik pak mijn droom.”

Zero waste beleid

We hanteren een zero waste beleid waarbij we alle materialen zo goed mogelijk benutten en hergebruiken. We proberen onze ecologische voetafdruk te verkleinen waar dat mogelijk is en maken bewuste keuzes.​We zijn graag transparant en nemen je mee tijdens onze duurzame ondernemersreis waarin we elke dag positieve impact creëren. We zijn graag transparant en nemen je mee tijdens onze duurzame ondernemersreis waarin we elke dag een positief verschil willen maken. Onze kracht is om transparant en loyaal naar te zijn. We vertellen je graag waar we mee bezig zijn en welke doelen we nemen op weg naar duurzamere wereld.

biologische afbreekbare stof

Onze stoffen zijn samengesteld met 51% Ecovero, 47% Recycled Viscose, 2% viscose. EcoVero wordt gemaakt van houtpulp van bomen uit natuurlijk gekweekte, hernieuwbare en FSC of PEFC gecertificeerde bossen. Deze bomen groeien in Europa en de pulp wordt geproduceerd in Oostenrijk.

“Jouw Sasha Lara droom pak voor elke gelegenheid.

Geniet van stijl, comfort én vertrouwen.”