Model in Maja pak in Amsterdam met een dames fiets met bloemen

juni '21

pak op maat
onze pakken

HANDmade

Sasha pak

Het Sasha pak is een klassiek Sasha Lara pak. Het pak valt elegant door de lange wijde broek. De highwaisted broek zit comfortabel rondom de heupen waardoor het pak je mag verrijken bij elke stap. Je combineert het Sasha pak met stijlvolle hakken, zodat je mag stralen tijdens elke gelegenheid. Geniet van een boost aan vertrouwen zodra je het pak draagt en straal kracht, plezier en ambitie uit. Dankzij de oversized colbert creëer je de juiste outfit, omdat het item veelzijdig gedragen kan worden. We noemen deze stijl ‘Fashion with ambition’.

It’s all about details

Onze Sasha details máken het pak. Het Sasha pak heeft aan de voorkant van het jasje twee grote gouden knopen. Het ontwerp heeft een mooie, subtiele schoudervulling, waardoor je nog meer zelfvertrouwen uitstraalt.  Aan de mouw vind je een subtiele split, ook ontdek je op de top een uniek gouden knoopje die jouw look compleet maakt. 

Pak op maat met fitgarantie waardoor dit pak perfect aansluit bij jouw wensen. Pak jouw droom en geniet van jouw droompak!

Tip:

Combineer dit stijlvolle pak met een shirtje voorzien van lage hals; jouw vrouwelijkheid mag gezien worden.

Lara pak

Dit pak is speciaal gemaakt om jouw vrouwelijke vormen te accentueren. Yes we do love women’s bodies. Je mag er zijn en jezelf laten zien.Doordat het colbert van het Lara pak korter is, ligt de focus meer op jouw lichamelijke vormen waaronder de heupen en de billen. Show them wat you got!  n combinatie met de flared jeans kom je gegarandeerd stijlvol voor de dag. Kies je voor het Lara pak? Dan kies je voor elegantie, klasse, stijl én een vrouwelijke uitstralingwaardoor je vol vertrouwen elke situatie aan kunt. Je bent prachtig zoals je bent!

 

It is all about the details;

Het colbert heeft subtiele pofschouders én mouwen, dit maakt het jasje uniek en sexy tegelijkertijd. Met de gouden knoop aan de voorkant van het colbertje heb je de mogelijkheid om het los of vast te dragen.  De flared jeans maken wij bewust net iets langer, zodat deze jeans gedragen kan worden met mooie hakken. De rits en de knoop van de broek hebben we stijlvol verwerkt, waardoor het accent van het pak op de heupen en billen ligt. Geniet van hoogwaardige materialen en ambacht in de puurste vorm. Met veel aandacht en oog voor detail wordt het Lara pak speciaal op maat gemaakt zodat het aansluit bij jouw wensen én uitstraling. Wist je dat jouw pak in Nepal wordt gemaakt en we positieve impact creëren? Pak jouw droom, geniet van jouw droompak én maak het verschil voor ons social project in Nepal. Met het Lara pak creëer je impact.

Tip: Draag dit pak met mooie open hakken en geniet van de energieboost die je mag ontvangen!

Maja pak

Het Maja pak is gemaakt om jou te laten genieten van comfort, stijl en een casual look. Het jasje is excentriek doordat de blazer een combinatie is van colbert en een kimono. Het jasje kan zowel los als vast gedragen worden met een lint. Het Maja pak is lekker luchtig en ideaal voor evenementen, beurzen en zelfs tropische temperaturen.  Met het Maja pak kies je voor casual chic en het pak is een musthave voor elke stijlvolle, ambitieuze vrouw.

Het jasje is een soepel vallende colbert. Het jasje is excentriek door dat het jasje een combi is van een colbert en een kimono. Zo kan je de blazer los of vast met een lint dragen. Het pas is luchtig en ideaal voor evenementen of beurzen, waar de temperaturen met de minuut lijken te stijgen. 

It is all about the details

Het pak is speciaal ontworpen om je comfort te bieden. Wist je dat de grote zakken op het jasje bedacht zijn om je visitekaartjes in te bewaren? De broek is lang en wijd, waardoor je de broek zelfs kunt dragen tijdens een gelegenheid op de warmste dag van het jaar. Het is het perfecte pak voor casual chic moments! De afwerking van de rits hebben we aan de zijkant geplaatst om optimaal comfort te bieden. 

Tip:

Draag dit pak met een mooie hoed. 

onze ONTWERPEN

Sasha pak

In een Sasha Lara pak voel je je goed, omdat we met elkaar positieve impact creëren. Voel jouw zelfvertrouwen toenemen met elke stap en geniet van de ontwikkelingen die je mag doormaken. Als jij je goed voelt, straalt deze positieve energie uit naar alle gebieden die je aandacht wil geven. Geniet van deze flow; geniet van een Sasha Lara pak. Welk pak je ook kiest, we staan voor je klaar.

Lara pak

Het Lara pak is speciaal ontworpen voor de girlbosses. Sta je aan het begin van je carrière? Wil je graag in je kracht staan voor een belangrijke afspraak? Bij het dragen van de Lara suit kom je ambitieus én vrouwelijk over. Je staat sterk in je schoenen om jouw carrière doelen te behalen. 

Maja pak

Het comfortabele MAJA PAK van Sasha Lara is ideaal om te dragen tijdens een stijlvolle gelegenheid. We hebben comfort, stijl én een vrouwelijke uitstraling gecombineerd zodat je vol vertrouwen voor de dag kunt komen. Geniet van dit prachtige pak inclusief pasgarantie, waardoor je zeker weet dat het onder alle omstandigheden aansluit bij jouw wensen.

 

collectie 2022 - 2023
printjes met een betekenis

Rhodondendron

De Rhododendron is de nationale bloem van Nepal; het land waarvoor Sasha Lara zich hard maakt. Door banen aan te bieden aan meerdere kleermakers, creëren we financiële perspectieven voor gemeenschappen in Nepal.

Rise again

Sasha Lara onderneemt met impact. Het printje Rise Again staat voor nieuwe moed en nieuwe kansen voor iedereen, wie je ook bent en waar je ook woont. De helft van onze winst gaat naar sociale projecten in ontwikkelingslanden waarbij wij bewust kansen benutten om de wereld mooier te maken.Vergeet-mij-nietje

Vergeet niet waar de materialen en kleding vandaan komen, deze worden met liefde en aandacht gemaakt door bevlogen makers in Nepal.Wees je bewust van de ecologische voetafdruk die je achterlaat. De bloem van hoop, liefde en herinnering.

Mandala

Mandala betekent de magische cirkel. Onze mandala print betekent inspiratie en innerlijke verrijking. Het ontwerp maakt je bewust van de oneindigheid van het bestaan en de verbinding met alles om je heen. Alles is mogelijk, pak jouw droom.

Himalaya gebergte

De Himalaya gebergte bevindt zich voor een groot deel in Nepal. De berg waar het verhaal van Sasha Lara is ontstaan tijdens Sascha’s eerste backpack avontuur door Nepal. De berg staat ook voor het schooltje waar Sasha Lara een bijdrage heeft geleverd met de wederopbouw van het schooltje nadat het  was verwoest door de aardbeving. 

PASgarantie

Sasha Lara biedt een Fit-garantie. We doen ons uiterste best om een pak te maken dat perfect aansluit bij jouw wensen en vorm van uw lichaam. Komt het voor dat het pak niet past? Of moeten er aanpassingen in de fitting plaatsvinden? Wij denken graag met je mee. Een van de oplossingen is bijvoorbeeld dat je het pak bij een kleermaker in jouw omgeving kunt brengen en we de aanpassingen voor je vergoeden. We staan graag klaar om een passende oplossing aan te bieden, zodat je jouw pak met trots mag dragen.

Ben je nog steeds niet tevreden over de aanpassing? Dan sturen we een nieuw pak met de juiste aanpassingen. Alle kosten zijn voor ons.

op weg naar duurzaamheid

We hanteren een zero waste beleid waarbij we alle materialen zo goed mogelijk benutten en hergebruiken. We proberen onze ecologische voetafdruk te verkleinen waar dat mogelijk is en maken bewuste keuzes. We zijn graag transparant en nemen je mee tijdens onze duurzame ondernemersreis waarin we elke dag een positief verschil willen maken.

Onze kracht is om transparant en loyaal naar te zijn. We vertellen je graag waar we mee bezig zijn en welke doelen we nemen op weg naar duurzamere wereld.

Het materiaal

We boeken vooruitgang op onze weg naar duurzaamheid. In juli 2021 lanceren we onze tweede collectie. De stof van onze pakken wordt gemaakt het duurzame stof EcoVero. EcoVero wordt gemaakt van houtpulp van bomen uit natuurlijk gekweekte, hernieuwbare en FSC of PEFC gecertificeerde bossen. Deze bomen groeien in Europa en de pulp wordt geproduceerd in Oostenrijk.

“Jouw Sasha Lara droom pak voor elke gelegenheid. Geniet van stijl, comfort én vertrouwen.”

Hoe werkt het?

KLANTEN WAARDERING
wat onze klanten vertellen
Dagmar Verhoeven
Dagmar Verhoeven
Lees verder
"Ik kijk met veel plezier terug op de waardevolle videocall met Sascha. Alleen al de kleurenanalyse maakte veel indruk en was spot on! Een geweldige ervaring om op deze toegankelijke én gezellige manier stap voor stap mijn maten op te nemen en de stoffen te bewonderen. Ik kan niet wachten om het pak op maat te kunnen dragen!"
Josephine de Lint
Josephine de Lint
Lees verder
Zeer mooie kleding van goede kwaliteit voor vrouwen. Vooral de mogelijkheid om de QR-code in het label te scannen is zo interessant omdat je kunt zien wie je kleding heeft gemaakt. Het is een eerlijke manier om kleding te maken en te verkopen!
Previous
Next

VUL IN EN KRIJG ADVIES

Om een beter beeld te kunnen schetsen welke wensen je voor een pak hebt, willen we je vragen om een aantal vragen te beantwoorden.

SFEER IMPRESSIE

Portret fotografie tijdens de zonsondergang

Amsterdam juni '21

Zwart witte foto van Mirte die een Sasha pak op maat draagt in Amsterdam
Fotoshoot met ambitieuze meisje tijdens de zonsondergang draagt een kimono pak van Sasha Lara
Model draagt een Sasha pak met een hoed van Old Habits Die hard. De Sasha pak is creme kleur, coconut milk.

Amsterdam juni '21

Sasha Lara biedt een Fit-garantie. We doen ons uiterste best om een pak te maken dat perfect aansluit bij jouw wensen en vorm van uw lichaam. Komt het voor dat het pak niet past? Of moeten er aanpassingen in de fitting plaatsvinden? Wij denken graag met je mee. Een van de oplossingen is bijvoorbeeld dat je het pak bij een kleermaker in jouw omgeving kunt brengen en we de aanpassingen voor je vergoeden. We staan graag klaar om een passende oplossing aan te bieden, zodat je jouw pak met trots mag dragen.

Ben je nog steeds niet tevreden over de aanpassing? Dan sturen we een nieuw pak met de juiste aanpassingen. Alle kosten zijn voor ons.

We hanteren een zero waste beleid waarbij we alle materialen zo goed mogelijk benutten en hergebruiken. We proberen onze ecologische voetafdruk te verkleinen waar dat mogelijk is en maken bewuste keuzes. We zijn graag transparant en nemen je mee tijdens onze duurzame ondernemersreis waarin we elke dag een positief verschil willen maken.

Onze kracht is om transparant en loyaal naar te zijn. We vertellen je graag waar we mee bezig zijn en welke doelen we nemen op weg naar duurzamere wereld.

We boeken vooruitgang op onze weg naar duurzaamheid. In juli 2021 lanceren we onze tweede collectie. De stof van onze pakken wordt gemaakt het duurzame stof EcoVero. EcoVero wordt gemaakt van houtpulp van bomen uit natuurlijk gekweekte, hernieuwbare en FSC of PEFC gecertificeerde bossen. Deze bomen groeien in Europa en de pulp wordt geproduceerd in Oostenrijk.

jouw pak onze makers
ontmoet onze makers
meet Kamala

Kamala is een hardwerkende vrouw en zij heeft een dochter. Kamala maakt onze ‘no-waste accessoires’. Ontmoet Kamala en ontdek haar verhaal. Kik op de foto en bekijk de video.

meet Bijaya

Maak kennis met Bijaya, hij is de maker van de onze pakken. Bijaya heeft een groot gezin om voor te zorgen. Nieuwsgierig geworden? Klik op de foto en bekijk de video

meet Ambdul

Maak kennis met Ambdul, hij is de maker van de onze pakken. Ambdul heeft een groot gezin om voor te zorgen. Nieuwsgierig geworden? Bekijk de video