The story

The story

Een merk met een passie. Sasha Lara the brand is ontstaan bij het idee om geld in te zamelen voor kleine projecten in ontwikkelingslanden. Na haar reis door Nepal startte Sascha een crowdfunding voor kinderen in Nepal. Het geld inzamelen ging haar moeizaam af. Ze verbaasde zich hoe vaak ze achter mensen hun broek moest zitten. Dit gaf haar geen goed gevoel.

Vóór haar reis naar Nepal had ze een pak laten ontwerpen en maken in Indonesië. Na Indonesie heeft ze een trektocht gedaan door de Himalya. Doordat ze alleen trok door de gebergte van de Anna Purna had ze genoeg tijd en ruimte om na te denken over de toekomst. Ze had een vage visualisatie over het pak te laten promoten met een van haar vriendinnen in Marokko. Ze zag het al voor zich: een fotoshoot op straat met de oude gebouwen waar geleefd wordt.

Een half jaar later kreeg ze de kans om als videograaf en fotograaf naar Marokko te gaan. Ook een goeie vriendin Puck verbleef daar vier maanden lang voor werk. In een van de laatste voor ogen te hebben. En ja hoor.. in een klein dropje nabij Agadir, kwam de fotoshoot tot zijn recht waardoor Sasha Lara the brand tot leven kwam. Na de visualisatie op de toppen van de Anna Purna, moest het merk wel gaan voortleven. Het was een teken, een teken om de wereld op een vrolijke manier een stukje vrolijker te maken.

Uit dit verhaal zijn de drie kenwaardes van Sasha Lara the brand tot stand gekomen, namelijk: puur, vrolijk, jong en comfortabel. Het is een vrolijke pak voor de jonge vrouw.  

De winst gaat naar kleine projecten die worden opgezet door Sascha zelf. Door het vele reizen komt ze vaak oog in oog te staan met verschrikkelijke situaties. Op deze manier staat het merk en het project in verbinding met elkaar.

The Workshop

Quisque vitae dapibus leo. Morbi dictum, lectus ut scelerisque mattis, eros lacus mollis metus, nec vulputate sem est non elit. Curabitur rutrum vestibulum vehicula. in tortor est.