Trouwfotograaf & Trouwvideograaf

Een bruiloft staat bekend als een van de meest bijzondere dagen van je leven. Het is een viering van de liefde, waarbij alle speciale mensen die dicht bij je staan getuigen zijn van jullie verbintenis. Het is een moment waarop twee unieke individuen samenkomen, elkaar aanvullen, elkaar zien en respecteren om wie ze zijn.

De mooiste dag uit je leven zal je niet snel vergeten, maar natuurlijk wil je elk moment vastleggen. Het is namelijk het allerbelangrijkste dat jullie straks alle bijzondere momenten van deze dag kunnen herbeleven en delen. Sasha Lara is een ervaren trouwfotograaf en bruiloft videograaf die jullie verhaal op een unieke manier kan vertalen naar indrukwekkende beelden. Niet geregisseerde trouwfotografie, maar vooral op een natuurlijk manier waardoor emoties het meest zichtbaar zijn. Hierbij gaat het om die echte momenten, de momenten die waardevol zijn en er toe doen. Sasha Lara vangt iedere emotie en neemt de tijd om elk detail goed vast te leggen. Wij vertellen jullie verhaal op een manier die raakt en die je keer op keer wilt terugkijken.

Trouwfotograaf trouw videograaf in het buitenland op een unieke locatie
trouwfotograaf trouw videograaf voor unieke foto's en video in Nederland

Perfect match

Jullie bruiloft is een bijzonder intiem moment en een van de meest gelukkige dagen die je ooit zult ervaren. Een trouwfotograaf en trouwvideograaf is het grootste gedeelte van jullie bruiloft aanwezig. Daarom is het extra belangrijk dat jullie iemand kiezen die bij jullie past, een fotograaf waar jullie een goed gevoel bij hebben en waarmee jullie een persoonlijke klik voelen. Dit zorgt namelijk voor volledige ontspanning en dat resulteert in meer natuurlijke en spontane beelden. Aan de hand van een vrijblijvend kennismakingsgesprek bespreken we graag jullie wensen en kunnen we direct ontdekken of er een gezamenlijke klik is.

Wat onze klanten vertellen

“Sascha is een fantastische fotograaf. De foto’s die ze maakt zijn allemaal heel natuurlijk en professioneel en tegelijkertijd heeft ze duidelijk haar eigen stijl. Tijdens de fotoshoot weet ze je binnen no time op je gemak te stellen en daarmee lukt het haar om mij echt op de foto te zetten, zoals ik ben. 

Daarnaast vind ik Sascha een super inspirerende vrouw en ondernemer! Keep up the good work!”

Trouwfotograaf en Trouw videograaf in het buitenland

Gaan jullie trouwen in het buitenland? Sasha Lara reist graag met jullie mee. Wij hebben veel ervaring met trouwfotografie en het maken van video's van buitenlandse bruiloften (oftewel destination weddings). Op verschillende unieke locaties in Italië, Portugal en Spanje hebben wij al bijzondere momenten mogen vastleggen. Waar jullie ook gaan trouwen, Sasha Lara legt als trouwfotograaf jullie verhaal op een unieke wijze vast.

trouwfotograaf trouwvideograaf bruiloften in buitenland
trouwfotograaf en trouwvideograaf bruiloften

Onze aanpak

1.

Kennismaking

Als eerste plannen we een vrijblijvend gesprek. Het gesprek is bedoeld om elkaar beter te leren kennen. Ik ben benieuwd naar jullie als personen. Om het allermooiste resultaat te krijgen, is een goede klik essentieel. Wanneer we beiden een goed gevoel hebben, helpen wij graag om jullie bruiloft op een indrukwekkende manier vast te leggen.

2.

Brainstormsessie

In het tweede gesprek gaan we iets meer de diepte in. Dit gesprek staat in het teken van het afstemmen van alle verwachtingen en wensen. Hoe ziet de dag eruit? En wat of wie moet zeker worden vastgelegd? Alles om te zorgen voor het beste resultaat.

3.

Oplevering

Na de bruiloft wil je zo snel mogelijk nagenieten van de mooie beelden. De volgende dag sturen wij daarom alvast een sneak preview. Vervolgens bewerk ik een selectie van de foto’s en/of video’s op een zorgvuldige manier. De bewerkte beelden worden binnen twee weken in een online persoonlijke galerij toegestuurd. Deze kun je vervolgens makkelijk delen met al je geliefden. 

creatieve bruidsfotograaf en trouwvideograaf
trouwfotograaf trouwvideograaf bruiloften

photo

wedding photography
1699
Inc. BTW
 • 8 uur fotografie oplocatie
 • 500 foto's in hoge kwaliteit
 • Personal online gallery
 • Sneak preview volgende dag
 • Oplevering binnen 2 weken

video

wedding videography
2499
Incl. BTW
 • 8 uur videografie op locatie
 • Wedding video van +-/ 5 min
 • Voice over van jullie geloftes
 • Video in High Resolution: 4K video
 • Oplevering binnen 2 weken

photo + video

wedding photo & videography
3499
Incl. BTW
 • 8 uur foto + videografie op locatie
 • 400 foto's in hoge kwaliteit in een online gallery
 • Video in High Resolution: 4K video
 • Sneak preview volgende dag
 • Oplevering binnen 2 weken


Let's get in touch!

Klaar om een van de mooiste dagen van jullie leven op foto en/of video vast te leggen? Heb je na het bekijken van onze website een vraag? Of zou je een vrijblijvend kennismakingsgesprek willen inplannen om te kijken of er een klik is?  Vul  het onderstaande formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!