video branding

€1999,-

EXCL. BTW

mijn aanpak

1.

KennismakingsCall

Als eerste plan jij via Calendly een creatieve kennismakingscall in. Als fotograaf word ik blij van ontmoetingen en het mee kunnen denken om samen het verschil te maken. Ik geloof dat we elkaar kunnen versterken tijdens de shoot. Om de shoot optimaal te benutten, plannen we vrijblijvend een creatieve en strategische brainstorm in. Tijdens deze sessie maken we kennis, luister ik naar jouw wensen en behoefte en leg ik mijn werkwijze aan je uit.

 

2.

Brainstormsessie

Je ontvangt van mij de factuur waarbij je de aanbetaling van 25% voldoet, daarna plannen we de brainstorm in. Dit kun je doen via mijn agenda. . Tijdens de fotoshoot, maak ik gebruik van het strategische concept en dat denken we helemaal uit tijdens onze brainstormsessie.

Ik denk met veel plezier en passie mee om tot het mooiste resultaat te komen om jouw ondernemersreis te vertalen naar stralende beelden. De brainstormsessie kan op locatie plaatsvinden, maar ook online. Laten we kijken wat qua logistiek tot de mogelijkheden behoort, ik nodig je graag uit om samen te genieten van de creatieve brainstorm bij een Amsterdamse hotspot bij mij in de buurt. Ook zal ik je vragen stellen over jouw bedrijf, missie, verhaal en kernwaarden om alles samen te laten komen tijdens de shootdag. 

3.

de locatie

De locatie is voor 90% bepalend voor de sfeer en boodschap dat we willen overbrengen. Ik regel de locatie. Je hebt keuze uit één binnen locatie t.w.v. €350,-  en een buitenlocatie waar het toegestaan is om te fotografen.

 

4.

de planning

Ik maak een planning, shotlist, een lijst met de props (benodigdheden). Ik heb enkel jouw feedback nodig. Ik houd van korte lijntjes, ik communiceer duidelijk en overzichtelijk in mijn planning.

 

5.

de styling

Mocht een Sasha Lara pak passend zijn bij jou en je onderneming zodat je boodschap sterker neer wordt gezet, kan je een Sasha Lara pak lenen. Tijdens onze brainstorm geef ik kleur- en stijladvies op maat. Dit advies kan je direct toepassen met het uitzoeken van de kleding voor onze filmdag.

6.

de draaidag

Deze dag draait om jou! JIj mag gezien worden. Ik belicht jouw prachtige persoonlijke kanten op videobeelden. Naast dat ik streef naar hoogwaardige kwaliteit en stralende, stijlvolle beelden, vind ik het ook belangrijk om er met elkaar een gezellige dag van te maken waar je met veel plezier aan terugdenkt. J Ik regel een gezonde lunch.

 

pak jouw podium

Video wordt steeds belangrijker voor online uitingen. Klanten kiezen niet meer voor een product of dienst, maar voor de persoon hierachter. De beleving staat centraal en dat kun je beter overbrengen met inspirerende, stijlvolle en indrukwekkende videobeelden. Om je te onderscheiden van anderen moet je opvallen en dat kan met een gepersonaliseerde professionele branding videoportret waar jouw verhaal en ondernemersreis centraal staat. Neem je klant mee in jouw video met heldere boodschap op een stijlvolle manier gepresenteerd.

pak de aandacht

Pak de aandacht en maak een onvergetelijke indruk op jouw potentiële klant met video. Voor de brand video vertaal ik jouw unieke persoonlijkheid, visie en expertise naar een strategische concept dat ik omzet naar indrukwekkende videobeelden. Wat kan je verwachten? Ik ontzorg je tijdens de totstandkoming van de video en tijdens de brainstormsessie verheug ik mij op jouw input om samen tot de mooiste beelden te komen.

met een branding videoportret:

Met een branding videoportret: Trek je moeiteloos jouw ideale klanten aan; klanten hebben een gevoel wie je bent; Verbind je met jouw klanten; ze zien de pure jou zonder filter en dat geeft vertrouwen Maak je het verschil en onderscheid je je van de concurrenten Kom je professioneler over en straal je kwaliteit uit Je raakt jouw potentiële klanten en je netwerk, waardoor je top of mind blijft.

Een branding videoportret is voor jou als je ..

.. klaar bent om jouw onderneming naar een hoger niveau te tillen .. toe bent om boven de concurrentie uit te stijgen .. kwaliteit en professionaliteit uit wil stralen; je mag er zijn. Jouw business mag gezien worden.

branding videoportret

by sasha lara

Creatieve en strategische brainstormsessie op locatie of online;

Kleur- en kledingstijl advies op maat (hier heb je forever plezier van)

Straal in een Sasha Lara pak naar keuze (je mag dit pak tijdens de shoot lenen)

Branding film van 1 minuut met voice-over op maat

Haar- & make-up artist

Draaidag (letterlijk de hele dag filmen met elkaar om tot de mooiste, bewegende beelden te komen) 

Inclusief één binnen filmlocatie t.w.v. 350,-

Snelle levering binnen één werkweek

Video afspelen

lieve woorden

"

Ik wil Sascha alle LOF en complimenten geven over onze shoot. Ik ben een persoon die echt oprecht lastig te raken is als het gaat om mijzelf. Maar jij hebt mij geraakt met jouw beelden. Je kent mijn verhaal niet, maar ik kan je vertellen dat het een behoorlijke weg is geweest waardoor ik mijzelf als het waren ergens ben verloren. Maar lieve Sascha wat heb jij dit naar boven gehaald, ik zie mij, maar dan ook echt ik, de Nury die ik diep van binnen ben. Mijn dank is echt zo groot dat wil jij niet weten. Ik wil niemand anders meer dan alleen jij achter de camera. Wij gaan nog vaak samenwerken lieve Sascha. Dank voor wie je bent.
- Nury van de Berg

"

Sascha is een ambitieus videograaf die heel goed weet wat ze wil en wat ze mooi vindt. Het is erg fijn werken met iemand die precies weet wat er moet gebeuren om jouw als vrouwelijke onderneemster goed uit de verf te laten komen. Niet eindeloos blijven proberen maar de tijd zo efficiënt mogelijk gebruiken. Wat een fantastisch eindresultaat de video is zo oprecht en mooi geworden dat ik niet kan wachten om dit met mijn potentiële klanten te delen.


- Koosje Janssen


"

Tijdens de shoot met Sascha voelde ik me meteen op mijn gemak. Ze zorgt ervoor dat je meteen jezelf kan zijn en slaagt er dan ook in om je heel spontaan op foto te zetten. Naast het feit dat de shoot gewoon een hele leuke ervaring was, ben ik ook echt heel blij met het resultaat. De foto’s tonen mij precies zoals ik ben! Als ondernemer kan ik deze foto’s perfect gebruiken voor mijn social media en website, Sascha heeft helemaal begrepen wat ik met mijn onderneming wil uitstralen en dit perfect op beeld gezet. Ik kreeg de beelden ook erg snel én ik kreeg er heel veel, wat haar toch onderscheid van vele andere fotografen. Ik boek zeker in de toekomst nog een shoot!

- Shana Cabus