storytelling videobranding

mijn aanpak

1.

KennismakingsCall

Als eerste plan jij via Calendly een creatieve kennismakingscall in. Als fotograaf word ik blij van ontmoetingen en het mee kunnen denken om samen het verschil te maken. Ik geloof dat we elkaar kunnen versterken tijdens de shoot. 

 

Om de shoot optimaal te benutten, plannen we vrijblijvend een creatieve en strategische brainstorm in. Tijdens deze sessie maken we kennis, luister ik naar jouw wensen en behoefte en leg ik mijn werkwijze aan je uit.

2.

Brainstormsessie

Je ontvangt van mij de factuur waarbij je de aanbetaling van 25% voldoet, daarna plannen we de brainstorm in. Dit kun je doen via mijn agenda. . Tijdens de shoot, maak ik gebruik van het strategische concept en dat denken we helemaal uit tijdens onze brainstormsessie.

Ik denk met veel plezier en passie mee om tot het mooiste resultaat te komen om jouw ondernemersreis te vertalen naar stralende beelden. De brainstormsessie kan op locatie plaatsvinden, maar ook online. Laten we kijken wat qua logistiek tot de mogelijkheden behoort, ik nodig je graag uit om samen te genieten van de creatieve brainstorm bij een Amsterdamse hotspot bij mij in de buurt. Ook zal ik je vragen stellen over jouw bedrijf, missie, verhaal en kernwaarden om alles samen te laten komen tijdens de shootdag. 

3.

de locatie

De locatie is voor 90% bepalend voor de sfeer en boodschap dat we willen overbrengen. Ik regel de locatie.

 

4.

de planning

Ik maak een planning, shotlist, een lijst met de props (benodigdheden). Ik heb enkel jouw feedback nodig. Ik houd van korte lijntjes, ik communiceer duidelijk en overzichtelijk in mijn planning.

 

5.

de styling

Mocht een Sasha Lara pak passend zijn bij jou en je onderneming zodat je boodschap sterker neer wordt gezet, kan je een Sasha Lara pak lenen. Tijdens onze brainstorm geef ik kleur- en stijladvies op maat. Dit advies kan je direct toepassen met het uitzoeken van de kleding voor onze shootdag.

6.

de draaidag

Deze dag draait om jou! JIj mag gezien worden. Ik belicht jouw prachtige persoonlijke kanten op videobeelden. Naast dat ik streef naar hoogwaardige kwaliteit en stralende, stijlvolle beelden, vind ik het ook belangrijk om er met elkaar een gezellige dag van te maken waar je met veel plezier aan terugdenkt. 

 

pak de aandacht

Video wordt steeds belangrijker voor online uitingen. Klanten kiezen niet meer voor een product of dienst, maar voor de persoon hierachter. De beleving staat centraal en dat kun je beter overbrengen met inspirerende, stijlvolle en indrukwekkende videobeelden. Om je te onderscheiden van anderen moet je opvallen en dat kan met een gepersonaliseerde professionele branding videoportret waar jouw verhaal en ondernemersreis centraal staat. Neem je klant mee in jouw video met heldere boodschap op een stijlvolle manier gepresenteerd.
Model draagt een Sasha pak met een hoed van Old Habits Die hard. De Sasha pak is creme kleur, coconut milk.

we gaan samen de diepte in

Voor de brand video vertaal ik jouw unieke persoonlijkheid, visie en expertise naar een strategische concept dat ik omzet naar indrukwekkende videobeelden. Wat kan je verwachten? Ik ontzorg je tijdens de totstandkoming van de video en tijdens de brainstormsessie verheug ik mij op jouw input om samen tot de mooiste beelden te komen.

met een branding videoportret:

- Trek je moeiteloos jouw ideale klanten aan; klanten hebben een gevoel wie je bent; Verbind je met jouw klanten; ze zien de pure jou zonder filter en dat geeft vertrouwen - Maak je het verschil en onderscheid je je van de concurrenten - Kom je professioneler over en straal je kwaliteit uit - Je raakt jouw potentiële klanten en je netwerk, waardoor je top of mind blijft.
Ambitieuze vrouw met een bloemen kimono pak aan met een hoed van Old Habits Die hard.een branding videoportet is voor jou als je ..

.. klaar bent om jouw onderneming naar een hoger niveau te tillen .. toe bent om boven de concurrentie uit te stijgen .. kwaliteit en professionaliteit uit wil stralen; je mag er zijn. Jouw business mag gezien worden.

storytelling fotobranding

by sasha lara

Creatieve en strategische brainstormsessie met Sasha Lara;

Kleur- en kledingstijl advies op maat (hier heb je forever plezier van);

Sfeervolle video branding met Sascha gedurende een dagdeel;

3 locatie mogelijkheden;

 Videoportret van -/+ 1 minuut;

Voice-over met professionele audio kwaliteit;

Snelle levering binnen één werkweek

 

FAQ

Je boeking is definitief na het overmaken van de aanbetaling. Dit is 25% van het totale factuurbedrag.

Je mag het in een keer betalen of in 2 termijnen waarbij je 1) betaalt bij aanvang van de opdracht en 2) na de draaidag.

Staat er een buitenshoot gepland en is het weer die dag erg slecht? Bij meer dan 50% kans op regen verplaatsen we in overleg de afspraak naar een andere dag.

Tenzij dit voorafgaand aan de shoot duidelijk kenbaar wordt gemaakt, betekent het boeken van een fotoshoot ook dat je mij toestemming geeft om de door mij gemaakte foto’s te gebruiken op mijn website en social media kanalen.

Voor foto’s waarop geen gezichten herkenbaar zijn behoud ik ten alle tijden het auteursrecht. Denk hierbij aan sfeerfoto’s, omgevingsfoto’s of close-ups.