wildflower shoot

€4999,-

EXCL. BTW

onze aanpak

1.

KennismakingsCall

Als eerste plan jij via Calendly een creatieve kennismakingscall in. Als fotograaf word ik blij van ontmoetingen en het mee kunnen denken om samen het verschil te maken. Ik geloof dat we elkaar kunnen versterken tijdens de shoot. 

 

Om de shoot optimaal te benutten, plannen we vrijblijvend een creatieve en strategische brainstorm in. Tijdens deze sessie maken we kennis, luister ik naar jouw wensen en behoefte en leg ik mijn werkwijze aan je uit.

2.

Brainstormsessie

Je ontvangt van mij de factuur waarbij je de aanbetaling van 25% voldoet, daarna plannen we de brainstorm in. Dit kun je doen via mijn agenda. . Tijdens de fotoshoot, maak ik gebruik van het strategische concept en dat denken we helemaal uit tijdens onze brainstormsessie.

3.

de locatie

De locatie is voor 90% bepalend voor de sfeer en boodschap dat we willen overbrengen. Ik regel de locatie.  

4.

de planning

Ik maak een conceptdeck, storyboard, shotlijst en een callsheet, Ik heb enkel jouw feedback nodig. Ik houd van korte lijntjes, ik communiceer duidelijk en overzichtelijk in mijn planning.

 

5.

tde styling

We werken samen met een fashion stylist. Zij zal bijpassende kledingsetjes uitzoeken voor onze shoot dag.

6.

de draaidag

Deze dag draait om jou! Jij mag gezien worden. Ik belicht jouw prachtige vrouwelijke kanten op beelden. Naast dat ik streef naar hoogwaardige kwaliteit en stralende, stijlvolle femine shoot, vind ik het ook belangrijk om er met elkaar een gezellige dag van te maken waar je met veel plezier aan terugdenkt. 

 

be a wildflower

wildflower shoot

by sasha lara

 

Shoot met Sasha Lara gedurende een dagdeel;

Conceptdeck, storyboard, shot list, call sheet;

 Alle foto’s die gemaakt zijn tijdens de shoot in hoge kwaliteit;

Fotoalbum

Model draagt een hoed aan het strand, beach fotografie
Sexy en elegante fotoshoot met model aan het strand van Bloemendaal in Nederland
Sexy woman empowerment
IMG_6318
Prachtige beeld van Maja met zon in haar blauwe ogen, gaaf plaatje geschoten aan het strand van Bloemendaal

FAQ

Je boeking is definitief na het overmaken van de aanbetaling. Dit is 25% van het totale factuurbedrag.

Je mag het in een keer betalen of in 2 termijnen waarbij je 1) betaalt bij aanvang van de opdracht en 2) na de draaidag.

Staat er een buitenshoot gepland en is het weer die dag erg slecht? Bij meer dan 50% kans op regen verplaatsen we in overleg de afspraak naar een andere dag.

Tenzij dit voorafgaand aan de shoot duidelijk kenbaar wordt gemaakt, betekent het boeken van een fotoshoot ook dat je mij toestemming geeft om de door mij gemaakte foto’s te gebruiken op mijn website en social media kanalen.

Voor foto’s waarop geen gezichten herkenbaar zijn behoud ik ten alle tijden het auteursrecht. Denk hierbij aan sfeerfoto’s, omgevingsfoto’s of close-ups.