“Ik vertaal jouw unieke persoonlijkheid en verhaal naar een indrukwekkende (foto en/of video) branding”.

Sasha Lara personal branding fotograaf voor ondernemers

“She is classy, sassy and a bid bad assy”.

Sasha Lara is een ervaren foto- en videograaf, grafisch vormgever en kledingontwerper uit Amsterdam. Van jongs af aan was ze al druk bezig met creëren. Ze was altijd in de weer met het creeren van haar eigen creaties. Toen ze op 9-jarige leeftijd voor het eerst in aanraking kwam met haar camera, ontstond er een nieuwe passie.  De camera gebruikt ze om de wereld te schilderen die zij voor ogen heeft. Vastberaden om het perfecte moment vast te leggen, een wildvreemde tegenhouden voor een portret of op het dak klimmen om foto’s van de zonsondergang te maken. Gepassioneerd door visuele verhalen en beeldende kunst, heeft ze van haar hobby haar werk gemaakt.  

Brand design

Wat is de identiteit van je merk? Dit is wat Sasha Lara bedoelt met Branding Design. Betekenisvolle merken hebben een sterk en herkenbare Brand Design. Het is het vormgeven van je merk en gaat een stuk verder dan het ontwikkelen van alleen een huisstijl. Het ontwikkelt een identiteit waarin je doelgroep zich herkent. Sasha Lara helpt jou bij het neerzetten van een betekenisvolle Brand Design. 

Personal branding

Klanten kiezen niet alleen meer voor een product of dienst, maar voor de persoon hierachter. Visuele storytelling is tegenwoordig essentieel voor ondernemers om extra op te vallen in een wereld vol concurrentie. Wie ben je? Wat wil je uitdragen en uitstralen?  

Campaign shoot.

In een campaignshoot creëren we visuele inhoud om je boodschap over te brengen, je product of dienst onder de aandacht te brengen of je merk te promoten. Vertel het verhaal achter je product en inspireer je klanten met lifestylebeelden. Foto’s en video’s die in een lifestyle setting worden gepresenteerd zorgen namelijk voor meer (online) interactie dan traditionele catalogusfotografie. Geef je producten de aandacht die ze verdienen met stijlvolle beelden die direct inspireren op social media, je website en andere marketingkanalen.  

Wil je je klanten inspireren met beelden die het verhaal achter je collectie vertellen? Sasha Lara helpt om het visuele verhaal van kledingmerken, lifestyle merken en interieur-merken tot leven te brengen.  

Wat onze klanten vertellen

“Sascha is een fantastische fotograaf. De foto’s die ze maakt zijn allemaal heel natuurlijk en professioneel en tegelijkertijd heeft ze duidelijk haar eigen stijl. Tijdens de fotoshoot weet ze je binnen no time op je gemak te stellen en daarmee lukt het haar om mij echt op de foto te zetten, zoals ik ben. 
Daarnaast vind ik Sascha een super inspirerende vrouw en ondernemer! Keep up the good work!”

Onze partners

Events

Na maanden voorbereiding is het evenement binnen enkele dagen of uren alweer voorbij. Het vastleggen van het event voorkomt dat het niet zomaar aan iedereen voorbijgaat.  

Of het nou gaat om een product lancering, community event of bruiloft – Sasha Lara creëert tastbare herinneringen voor later. Een herinnering die je direct terug brengt naar het moment dat deze genomen is.  

Let's get in touch!

Klaar om je event foto en/of videografie tot leven te brengen? Neem vandaag nog contact met ons op om een op maat gemaakte offerte te ontvangen en ontdek hoe Sasha Lara jouw visie werkelijkheid kan maken.

schrijf je in op
onze nieuwsbrief

En ontvang gratis de Sasha Lara Pose Poster, zodat je optimaal kan voorbereiden op je branding fotoshoot. 

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.